Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(8)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(8)
    • 5 Star(7)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/09/2022

    Jest o wiele większy niż wygląda, jest dość stabilny, a akcelerometr pomaga bardzo w zakrętach, staje się całkiem naturalny. Akumulator też działa dość długo. Przybycie w ciągu 15 dni roboczych

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2022

    Polecam go wszystkim, świetny samochód, bardzo zabawne i żyroskop pomaga zbyt wiele do zrobienia zaspy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2022

    przybył wczoraj rano, po obiedzie umieścić naklejki, przybył trzy dni wcześniej, dzięki obsłudze i. To jest... próbowałem od razu, wewnątrz domu bomba, bardzo mi się podoba, a następnie próbowałem go na podwórku, uroczy, a następnie z proporcjonalnym akceleratorem można, ma rady naprawdę....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2022

    This just arrived today. Overall, I'm really impressed with this car. It seems to be better built than other cars this size...it has a nice solid feel to it. The diffs feel like they are filled with some thick grease or something because the diff action is really stiff. The shocks are threaded body friction shocks and operate smoothly. I like that the esc comes with a deans connector. I anxious to take this out for a spin.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2022

    Wysyłka Flash! świetny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2022

    5 dni na dostawę od CZ do D. Super, nie mam na co narzekać w cenie. Samochód ma nawet zainstalowany żyroskop. https://youtu.be/8UITwnLahpE

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2022

    Niesamowita obsługa i kontrola. Kupiłbym jeszcze jeden, gdybym mógł!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2022

    twoje dobrze wygląda kruche, aby zobaczyć na długości. Szybka dostawa. Dobrze zapakowane oryginalne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$7.99
    • US$118.99
    • US$19.99
    • US$39.99
    • US$83.29
    • US$106.99
    • US$54.99
    • US$48.99
    • US$55.89
    • US$41.99