Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(11)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(11)
    • 5 Star(9)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/08/2022

    Nie przegap tego wózka z powodu fałszywej prędkości. Wykonany jest z wysokiej jakości komponentów, jak 16889a pro rodzeństwa. Kilka niespodzianek podczas rozbiórki: metalowe koła hex, przekładnie słoneczne, przegroda z huśtawką (obudowa) i dolne ramiona. Nie rób tak, jak ci wszyscy guru, którzy nic nie wiedzą, tylne skrzydło jest dwuczęściowe!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2022

    Doskonały produkt, wszystko dotarło dobrze, a pudełko jest dobrze zachowane. Bardzo podobał mi się automodel, bardzo mnie zaskoczył i przekroczył moje oczekiwania. Polecam wszystkim, którzy zaczynają to hobby.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2022

    Świetnie, wszystko poszło zgodnie z planem. Model jest zgodny z opisem i wydaje się bardzo wytrzymały w stosunku do ceny. Wideo z rozpakowywania jest dostępne na Youtube TOYZ N DA HOOD. Polecam ten model

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Maxwell
    BR
    28/07/2022

    Wspaniała jakość buggy. Wrzuciłem już film z demonstracją YouTube. Gratulacje, paczka dotarła w idealnym stanie. Att! Maxhobby (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2022

    Jeden z najlepszych powozów budżetowych Jeśli uaktualnić esc do jazdy na 3s to będzie latać możesz sprawdzić całą moją recenzję na moim kanale, jeśli lubisz https://youtu.be/-nIbk2Je4bo THX Bangood (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2022

    Szybko, dziko, stabilnie, zgrabnie. To wszystko, co musisz wiedzieć po cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • TMCCRC
    GB
    16/07/2022

    Każdy buggy oparty na podwoziu HBX 16889. Bardzo wytrzymała konstrukcja i dobrze się trzyma. Odpowiednie wstrząsy olejowe i w pełni metalowa skrzynia biegów. Nie wierzcie, że to RC jest mile stąd! Było mnóstwo zabawy, dopóki ESC nie zaczęło grać. To naprawdę dobry wózek, oprócz ESC. Szybka dostawa od Banggood jak zwykle, zawsze pod wrażeniem. Aby uzyskać pełną recenzję, użyj następującego adresu URL: https://youtu.be/C466fX0uMwo

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2022

    Bardzo dobrze zbudowany i działa dobrze. Mogę powiedzieć, że to dobre hobby. Wymaga oleju w dyfudze dla większej wydajności.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2022

    Bardzo dobrze... przybyło szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2022

    Szybka dostawa do USA...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.99
    • US$15.99
    • US$125.99
    • US$60.99
    • US$157.99
    • US$35.99
    • US$22.99
    • US$67.99
    • US$157.07
    • US$65.99