Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(146)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(146)
    • 5 Star(136)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/12/2021

    Wyśmienity samochód-zabawka! Bardzo szybki, bardzo zabawny i bardzo wytrzymały. Zajmuje się akrobacją. Nagrałem film, który możecie obejrzeć tutaj: https://youtu.be/yrM9oJXhUtY https://youtu.be/yrM9oJXhUtY

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2022

    Zarządzanie jest proste, jest tryb demo, robi sztuczki sam, dzieci są zachwyceni, polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2022

    Ładna, zabawna, zabawna! Z pewnością polecam, dzieci będą się z tego cieszyć. Ładuje szybko (około 20 minut) i trwa 15-20 minut (jeśli nie jest ciągle uruchomiony). W przypadku odwrócenia się udaje mu się samodzielnie przywrócić normalną pozycję. Kupię ponownie produkty każdego z nich, gdy są w sprzedaży. 😁

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    Bardzo polecam, zabawka spasowana, plastik w miarę trwały. pilot trochę mało dostosowany do kierowania ale daje radę. w niektórych momentach samochód jest nie do opanowania. dzieciaki w wieku 3 i 5 lat mają dobre 15 minut zabawy na ładowanie. polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2022

    Natychmiast wysiadł z pudełka w kolizji z przeszkodą i unosił się podczas jazdy. Rozebrałem go na części i okazało się, że jedna noga skraplacza nie została rozwiązana. Zmiękczone i wszystko działało idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2021

    Bardzo dobrze, 😁😁😁

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Super samochód dobrze mieć na zewnątrz ładowarki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • jimVIP4
    GR
    12/11/2021

    Za dobry pocisk idzie w górę. Mojemu małemu siostrzeńcowi się podobało

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2022

    Bardzo piękna i zabawna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2022

    Działa świetnie, łatwo kontrolować i używać, czasami może przykleić się na flip, ale po pewnym czasie z contoller kontynuować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$30.09
    • US$55.99
    • US$94.99
    • US$20.99
    • US$42.99
    • US$17.19
    • US$35.99
    • US$55.99
    • US$29.99
    • US$70.99
    • US$478.99
    • US$95.99
    • US$56.99
    • US$19.99
    • US$79.99
    • US$110.99
    • US$139.99
    • US$15.99