Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(18)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(18)
    • 5 Star(14)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/10/2021

    super zabawka , ma moc.. szaleństwo:-) paczka z Niemiec szła..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Przestał działać po pierwszych dwóch minutach biegu. Biały dym wyszedł i bateria się stopiła. Po wymianie na inny akumulator od razu się stopił.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Jak zawsze Banggood potwierdza, że jest jednym z najlepszych sklepów, samochody otrzymał, ładnie zapakowane, tym razem w pudełku i innym większym kartonowym pudełku...nic nie jest uszkodzone, oba samochody pracują świetnie, szybko o ich cenie, jakość lepsza niż wiele, Jedyne co trzeba zrobić, to sprawdzić i ponownie wypełnić obie dyferencje, oni krzyczą jak orzechy z pudełka...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Kupiłem to na urodziny 7 latka, na podstawie recenzji na youtube. To był mój pierwszy zakup i jestem z niego zadowolony. Świetnie sprawdza się w ogródku na trawie. Dzieci (7 i 8) szybko to rozgryzły i nie miały problemów z jazdą po podwórzu, w górę i w dół wzgórza itp. Jakość jest znacznie lepsza niż samochody RC z Walmart / itp. Kupiłbym od każdego jeszcze raz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Wszystko dobrze - dość szybki samochód - dobry dla dzieci w wieku 8-10 lat - ale uważaj na każdy HIT -

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2021

    Dobrze, dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2021

    Szybki i niezawodny produkt zgodnie z opisem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Moja córka jest taka szczęśliwa.Jest dokładnie tak, jak to opisano.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Samochodzik bardzo szybki i dosyć trwały na uszkodzenia, ogólnie jestem zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Wszystko w porządku...szybka wysyłka...bez uszkodzeń, nawet jeśli wysłane bez innego pudełka lub folii...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$165.15
    • US$78.53
    • US$56.89
    • US$18.89
    • US$83.99
    • US$13.99
    • US$23.99
    • US$32.99
    • US$78.99
    • US$54.99
    • US$96.99
    • US$98.16
    • US$80.99
    • US$90.99
    • US$85.99
    • US$66.99
    • US$65.99
    • US$53.99