Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(269)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(269)
    • 5 Star(251)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/11/2021

    Przede wszystkim, pudełko samochodu ma bardzo dobrą jakość. Samochód ma również bardzo sprytny design, jeśli spojrzeć na wnętrze. Arcydzieło inżyniera... (Polecam, aby go nie otwierać, bo bardzo trudno jest je poprawnie zamknąć, po prostu spójrz na moje zdjęcia, jeśli jesteś ciekawy. ) Nie mogę jednak powiedzieć tego samego o kontrolerze. To sprawia, że czuje się bardzo tani, ale to nie znaczy, że nie działa. Warto wspomnieć, że samochód jest bardzo szybki i radzę używać go w dużych obszarach. I wreszcie, instrukcje są jasne i mogą być pomocne. Droga do Turcji zajęła 6 dni, a ja nie zapłaciłem nic po zakupie.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Dobry mały samochód dla dzieci w wieku 14 lat. ... Bardzo ładnie i dobrze się nim zająłeś. ... To sprawia, że dzieci są szczęśliwe. .. autonomia dobra. Zanim dzieciak się tym znudzi... .. szybka misja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2022

    Produkt jest bardzo ładny i wytrzymały. Samochód jest naładowany, bateria kontrolna. Automode istnieje. Może również obracać się wokół swojej osi o 360 stopni. - On jest bardzo szybki. Czas ładowania jest zadowalający. Pomiary produktów są dostępne na zdjęciach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2022

    Zabawna i miła Wzięłam go dla mojego wnuka. Nie ukrywam, że w celu zrobienia tej recenzji przez spróbować miałem dużo zabawy, jestem znowu dzieckiem. Bardzo mi się podobało. Jest mały, ale dobrze wykonany i z dobrych materiałów. Polecam go jako pomysł na prezent

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Bardzo dobry produkt, moje koty go uwielbiają, biegają po nim i dobrze się bawią, dotarł w 18 dni, ale nie był szybszy, ponieważ zamówiłem go w weekend. Naprawdę mi się podoba, jedynym problemem jest krótka żywotność baterii, ale to kompensuje szybkie ładowanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2021

    Очень классная машинка!Маленькая,шустрая.Думаю,что сыну понравится.Доставка быстрая,за две недели до Португалии.Проверил, всё работает отлично!Спасибо Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Mały - ładny zdalnie sterowany samochód sterowany przez kontroler.Jest pakowany zgodnie z protokołami sprzedaży.Jego misja była dokładna. DC 5V ::1.0A.Czas ładowania wynosi około 15 minut, a czas pracy 8-10 minut.To niesamowite i polecam go.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    Ta mała zabawka absolutnie rIIIPS za cenę. Kupiłem go na impulsowej za 10 dolarów i jest wart te 10 dolarów, jeśli nie standardowe 20 dolarów. Jest o wiele szybszy niż się spodziewano, przy szacowanej prędkości około 20 km/h. Najlepsze jest to, że nie można go przechylić do góry nogami. Ma czołgowe sterowanie, tak ciasne zakręty są wiatrem, a przycisk 'demo' po prostu wariuje, co jest na pewno śmiech (jest kot / pies będzie go nienawidzić, choć haha). Nigdy nie zawodzisz, jeśli chodzi o te małe budżety. Zdecydowanie polecam to dla zabawy. Nawet jeśli to tylko na godzinę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    To ogromny produkt, jak mrówka atomowa, dzieci uwielbiają go tak małego jak palma, ale może nie byłoby tak zabawne, gdyby był duży. Dzięki BG. (ang.) Przy okazji, mam dzisiaj 65 tl w sprzedaży, a produkt w 10 dni, nie zapłaciłem żadnych podatków, i wszystko jest całkiem dobre, i kupię go ponownie, jeśli to ta sama cena, jaką mogę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Wózek jest zbyt szalony. Szybko, obrót, obrót, obrót.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$19.99
    • US$19.99
    • US$14.99
    • US$12.39
    • US$39.26
    • US$143.21
    • US$19.99
    • US$72.99
    • US$47.99
    • US$91.23
    • US$40.99
    • US$53.99
    • US$45.99
    • US$39.99
    • US$18.99
    • US$61.99
    • US$132.99
    • US$20.78