Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(44)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(44)
    • 5 Star(41)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/01/2022

    Niezły mały samochód za pieniądze, ma nawet jakieś metalowe części. Kupiłem to dla mojego 7-latka i uwielbiam to. Lepsze niż to, co kupujesz w supermarketach. Polecane dla dzieci. Wziął na bieg zdecydowanie tylko płaskie powierzchnie 🤣

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2022

    Sehr gutes RTR-Set für Kinder oder Anfänger. Das Fahrzeug ist sehr solide verarbeitet. Selbst driften ist möglich, da das Auto über 20 km/h flott ist. Dank HBX Stecker bekommt man günstige Akkus. Das Preis- Leistungsverhältnis ist top! 👍 💯🔝

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2021

    Naprawdę szybko, świetna zabawa!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Wow bardzo bardzo szybka dostawa zajęła 4 dni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Idealnie, bardzo ładnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2021

    Wyśmienity samochód, bardzo szybki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Znakomity produkt!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Niestety samochód dotarł uszkodzony, czyli z ułamanym kółek. Z wiadomych przyczyn nie mogę sprawdzić, czy samochód jeździ poprawnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2021

    Wygląda na to, że kosztuje więcej, ale tylko lewo-prawe sterowanie i zasilanie wsteczne. Może być łatwiej kontrolować poprzez naciśnięcie przycisków, aby stale 'błysnąć' sterowników. Napęd tylny z różnicą i z małym prześwitem, łatwo staje się wysoko wyśrodkowany na powierzchniach bryłowych i przeszkód. Koło skrętne jest kompromisem między niską i dużą prędkością, więc trzeba dużo przetoczyć się po domu. Bateria to 600 mAh Ni-MH 5 ogniw.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Ładny, łatwy do prowadzenia dzieci, nie nadaje się do wnętrza domu, bo jest metalowy. Mocny plastik nie jest dobry dla ścian i mebli, jeden mały problem dla mnie jest to, że za każdym razem, gdy musisz naładować akumulator, musisz go odkręcić z korpusu samochodu. Chciałbym, żebyś po prostu podłączył kabel i zaczął ładować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$53.99
    • US$13.99
    • US$58.99
    • US$49.99
    • US$43.88
    • US$11.59
    • US$19.99
    • US$11.99
    • US$15.99
    • US$63.99
    • US$43.19
    • US$25.99
    • US$70.99
    • US$98.16
    • US$70.99
    • US$90.99
    • US$65.99
    • US$17.99