Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(15)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(15)
    • 5 Star(14)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/06/2022

    Zabawna i szybka łódź rc. Pochyla się nieco w lewo (bateria litowa jest po lewej stronie), gdy silnik nie jest używany. Po użyciu wnętrze było jeszcze suche i tylko kilka kropli wody. Elektronika była bezpieczna. Łódź w końcu utknęła w wodzie i musiałam ją ratować. W jakiś sposób otrzymałem swój z adapterem USA, a nie wtyczką UE.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2022

    To jest naprawdę niesamowite Budżet 3s Brushless Łódź tottaly stabilny i może obsługiwać więcej na pewno możesz sprawdzić pełną recenzję na moim kanale YouTube, jeśli lubisz 😉 👍🏽 THX Bangood (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2022

    Epicka łódka. Tak niesamowite, że nie mogę nawet... patrzeć i zobaczyć, jak gra na łodzi prowadzi do tego... warto oglądać 🤣 https://youtu.be/_ssJbSmCEKs

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2022

    The service.... 'Under promised and over delivered'. I'm very impressed with Banggood. Item ordered & paid April 26, arrived May 10 Atlantic Canada. Wow, very well done, 2 weeks. Shipping and customs presented no issues, none. A shout out to Canada Post as well, they made it happen on this end, fast. Additionally pleased with the completeness of your tracking and complimentary detail was superb door to door. Well done, made the wait less painful. I will be recommending Banggood and shopping here, more. The product..... really great. The Eachine EBT05 arrived well packaged, undamaged and complete (North American a/c adapter. A five minute read, look over and tightness checks, all fastenings were tight. I installed charged batteries and TX was pre-bound to the receiver and ready to go, convenient. Performance is excellent right out of the box, 15-20 min on first and second charge at an average of 3/4 power running. A little transmitter adjustment to throttle response provides throttle power limits for inexperienced operators, noting, lower power settings may not permit reverse. Out of range 300 feet ish, and low boat battery alarms worked well. Need to get the hang of flipping back over (does not flip back over well on low battery). Flushing in a sink of clean water is easy with water inlet driven by propeller wash, just place in water and throttle slightly, flushing cooling out thru side tube, done. Footnote: Tape a piece of the packing foam to the inside of the top most cover, if it comes free the foam will help keep it afloat for recovery. Have fun. Great product. Awesome value. I would highly recommend it. The second identical boat w 2 batteries is on its way, expected in a few more days........ that kind of product, that kind of review. A pleasure.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2022

    Super szybka dostawa (3 dni) z magazynu Banggood CZ do Deuitschland. W pełni dostarczona i w doskonałym stanie. Łódź bezszczotkowa EBT05 jest nie tylko bardzo dobrze wykonana jakościowo, ale także pływa po wodzie wyjątkowo dobrze i bezpiecznie. Wiele funkcji specjalnych (ang.) (Światło, funkcja alarmu, gdy bateria jest niska lub traci sygnał, regulowana prędkość maksymalna, cofanie itp.) Są świetne dla tego przedziału cenowego. Po prostu świetnie!! (pol.)!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2022

    Otrzymałem łódź w niecały tydzień, to moja pierwsza motorówka i jestem pod wrażeniem tej łodzi. Wypróbowałem go w moim basenie. Będzie potrzebował większego basenu. Zabiorę go do lokalnego stawu wkrótce, jestem bardzo zadowolony z mojego zakupu dobrze zrobione Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2022

    Po ebt04.....zawsze tyle zabawy... łódź przybywa w bardzo dobrym stanie... nic do powiedzenia na górze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2022

    Nie otrzymałem jeszcze produktu. Nie chciałem klikać tutaj. :Ciągle czekam na dożywocie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • SPYRUSS
    GR
    31/05/2022

    Zamówienie nada się o 7!! dni robocze w Grecji. Pudełko jest nienaruszone, a wszystko wewnątrz w doskonałym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2022

    Wspanialy produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.99
    • US$127.99
    • US$16.99
    • US$113.99
    • US$99.99
    • US$22.99
    • US$56.99
    • US$143.99
    • US$282.96
    • US$17.69