Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(25)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(25)
    • 5 Star(20)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/01/2022

    Na żywo wygląda dobrze, a światło jest dobre. Przybyli szybko. Pogoda ostatnio była zła, więc nie zostały jeszcze w pełni sprawdzone w wodzie. W podręczniku stwierdza się, aby uniknąć słonej wody, o czym nie wiedziałem, ponieważ powinno to być znane innym potencjalnym nabywcom. Skrzynka została uszkodzona podczas transportu, ale pianka w środku wchłonęła uderzenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2021

    Fantastyczny model klasy hobby, gdzie można wymienić odbiornik dla lepszego zasięgu i komfortu. Pomalowałem na pomarańczowo, tak jak trudno zobaczyć, i zastąpiłem złącza akumulatora XT60.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2021

    Przybył w wielkim czasie. Jest to dobra jakość, która ma na nią dużą wagę. Moja pierwsza łódź, więc nie mogę się doczekać pierwszego biegu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2021

    Ten bezszczotkowy silnik, mała łódź, ma piękny, nienaklejki kolor i jest dobrej jakości, zbudowany. Jest wyposażony w 3 x 7,2V 2Ahr, ładowarkę Lwów, plus ładowarkę. Do motorówki dostarczane są plastikowe podstawki. Do wyboru kolorowy wyświetlacz LED na rufie, na zdjęciu jest dostarczany biały pasek. To jest użytkownik odłączany. Wierzę, że jeśli go zmieścisz, będzie wymagał dodatkowego mocowania, aby utrzymać go na miejscu! Może silikonowy uszczelniacz utrzyma go mocno. Ten panel ledowy unosi się, jeśli się odklei! Nie znalazłem zapasowego propellora w pudełku. Silnik jest chłodzony wodą. Używaj motorówki tylko w jeziorze słodkowodnym lub dużym basenie. Słona woda go zabije! Nie podoba mi się TX, styl, który jest dla Cars. Ale to działa ok, chociaż o niższej jakości Tx Power jest z baterii 4x AA, twojego dostawcy. Dostarczany jest gumowy stożek do ochrony spiczastego łuku. Jednak to nie pasuje i pozostaje na miejscu. bezużyteczne, Mam łódź o podobnym rozmiarze i prędkości, do której będę ją porównywał, gdy pogoda się poprawi. Wydaje się, że moja szczotkowana łódź ma więcej części zamiennych, dobry konwencjonalny Tx, jest o połowę tańszy i ma funkcję bezpieczeństwa, co oznacza, że będzie aktywowana tylko w wodzie. Może dla mnie ten temat nie był zbyt dobrym nabywcą. Ale przy niskiej cenie bieżącej, to dobry wybór.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    Super szybka dostawa, ale jeszcze nie wypróbowana, ponieważ jest to prezent świąteczny dla mojego syna, będę komentować, kiedy zrobiłem test, ale już spojrzałem w pudełku i wygląda nikiel

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2021

    Przyjąłem, działa świetnie. Dzięki dwóm kapturom łódź jest wodoodporna, co jest dość rzadkie. Trzy baterie dają dobrą autonomię.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Dostawa do Niemiec w mniej niż 2 tygodnie. Bardzo dobrze przetworzony mini-racer na wodzie. Szybka zabawa bez wodospadu do łodzi. po prostu świetnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Łodzie przybyli 5 dni wcześniej (USA). Ta łódź jest szybka. Kupiłem dwa. Sterowniki są doskonałe dopasowanie do pilota i poleciłbym tę łódź dla każdego, kto chce wysokiej jakości łódź, która jest niedroga

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    omg to jest niesamowite, tak jak się spodziewałem, jest wiele aktualizacji od ostatniego, ponieważ wałów mosiężnych i dodatkowych części mam 3 baterie z nim i toy był czerwony i kontroler jest prosty, ale wysokiej jakości bardzo zadowolony z tego produktu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2022

    Szybka wysyłka, dobra jakość, zbyt szybka dla naszego stawu ogrodowego. Za tę cenę świetny sprzęt do zabawy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$25.99
    • US$118.99
    • US$26.55
    • US$84.19
    • US$52.99
    • US$142.99
    • US$62.99
    • US$155.39
    • US$18.99
    • US$85.99