Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(89)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(89)
    • 5 Star(82)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/11/2021

    well build . and the price was amazing with three batteries. the only bad is the remote . it's cheap plastic . I have seen better in 10€ toys . but I guess it will do the job .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    Kupiłem go na wyprzedaży za jakieś 35cnd z drugą baterią. Za tę cenę jest fantastyczne. Niektóre prace są potrzebne, aby uzyskać układ kierowniczy równy (skręca bardziej w lewo niż w prawo. Ale prędkość jest zajebista!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Ładna i mala. Nie testowałem, będę testował za kilka dni. Dobra jakość, dobra jakość. Myślę, że jest w porządku. Przybyli bardzo szybko.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Świetnie. Zobacz zdjęcia o długości. Jest dość mały. Uderzenie jest szybkie, dobrze zbudowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    Jedyną wadą jest śruba wypełniona łajnem. - I jakiś kit na ciele. Ulepszone z łodzi zabawkowej do tej. Za tą cenę to jest niesamowite!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2021

    Przybył bardzo szybko i w dobrym stanie. Dość szybka łódź z dwoma bateriami w cenie, ale szybko wywraca się w trudnych warunkach i nie ma funkcji samoregulowania....i woda głębokość talii była zimna w połowie lutego

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Ładna budowa, potężna jak na swój rozmiar. Nie mogę narzekać na cenę (lepszy kontroler byłby miły jako aktualizacja). Dostawa bardzo szybko, dzięki magazynowi w Europie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Jeszcze nie testowałem, ale wizualnie wygląda na to, że jest ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Super

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Super łódź, chłodzony wodą silnik. Stabilizatory płetw.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft39 394
    • Ft6 949
    • Ft25 158
    • Ft6 880
    • Ft62 734
    • Ft20 261
    • Ft27 528
    • Ft13 703
    • Ft33 434
    • Ft12 614
    • Ft23 502
    • Ft104 690
    • Ft146 447
    • Ft6 605
    • Ft43 598
    • Ft93 688
    • Ft22 840
    • Ft7 260