Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(66)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(66)
    • 5 Star(62)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/03/2022

    Doskonały huk za dolara, zdecydowanie warto zmienić cenę systemu bezszczotkowego, który jest bardzo silny i sprawia, że ten samochód jest bardzo szybki jak na swój rozmiar. Polecam również uzyskać lepsze wstrząsy, które są również dostępne tutaj w Banggood za około 17 €

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2022

    Zabawny samochód, przyjechał wcześniej i spierdala jak MF, kiedy jest na pełnej prędkości. 40km/h nie jest zbyt szybki, ale czuje się szybki w tym samochodzie. Światła są niesamowite i to praktycznie wszędzie, gdzie jest nieco płaskie. Brud, kurz, asfalt i naprawdę krótka trawa. Ale najfajniej jest na polnej drodze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • TMCCRC
    GB
    14/03/2022

    Wspaniały, mały, bezszczotkowy samochód! Uwielbiam żyroskop i bardzo szybko. Szybka dostawa z Banggood jak zwykle. Sprawdź moje pełne wideo z przeglądu za pomocą poniższego adresu! https://youtu.be/pNHjBMPCpfY

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2022

    Fast shipp. Good produkt for this price... RC car is fast but coggin is here... And i have 3 pcs and servo is no good always ride left or right no in line ...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Zabawny, mały, driftowy samochód. Super szybka dostawa od Banggood jak zwykle. Zdjęto go z moich dzieci i przeżyło. Wystarczająco szybko, aby być zabawny i dryfować koła sprawiają, że to zabawa RC! Aby uzyskać pełną recenzję sprawdź mój film YouTube poniżej! https://youtu.be/pNHjBMPCpfY

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2021

    Termin wysyłki został przesunięty o 6 dni, ale przybył wcześniej niż opóźniona data. Trzy dni i jestem pod wrażeniem prędkości, jaką to coś ma, również dobra żywotność baterii w porównaniu do moich kolegów szczotkowanych. Zawiesina jest bardzo sztywna, ale wygląda na to, że są tu przekładki, które można wyjąć, by je zmiękczyć. Nie możesz w pełni docenić prędkości, jeśli nie jesteś na bardzo gładkiej powierzchni na zewnątrz. Przejechałem go dwa razy jednej nocy przy dużej prędkości i ciągle tykał, tylko kilka rys kosmetycznych. Trochę squirly, gdy idzie szybko, ale naprawdę zabawne, 10/10. Również koła dryfujące są świetne na każdej powierzchni polerowanej lub twardej, bardzo łatwe do kontrolowania. Zalecam przykręcenie czułości kierownicy, gdy prowadzisz go na ustawieniach dużej prędkości, jest dziki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2022

    ottimo acquisto spedizione 1 settimana in Italia molto serio il venditore prodotto consigliato

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2022

    Este coche es muy completo y tal cual viene puedes disfrutar mucho con ėl. Derrapa que da gusto es muy controlable trae varias velocidades y ajustes de dirección y giro. Dos juegos de ruedas ose sea muy completo. Yo lo estoy disfrutando mucho.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2022

    Spedito da CZ arrivato in Italia in 3 giorni, sembra buono.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2022

    W drugim wagonie RC. To ta sama Lancia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$56.99
    • US$56.99
    • US$97.99
    • US$85.99
    • US$205.99
    • US$105.99
    • US$115.99
    • US$62.99
    • US$95.99
    • US$22.99
    • US$77.99
    • US$50.99
    • US$102.99
    • US$58.79
    • US$12.99
    • US$488.99
    • US$135.99
    • US$165.99