Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(103)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(103)
    • 5 Star(99)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/02/2022

    Podwozie skręcone. Po rozgrzaniu udało mi się to naprawić. Wał napędowy ze śladami korozji. Z jednej strony nadwozie nie jest kompletne, brakuje liter... W przeciwnym razie, tylko wady typowe dla tego modelu, bez większych wad. Różnice są zbyt ciasne (wyciekają po poluzowaniu), zawieszenie jest w pełni manekiny, nie tłumią sprężyn, są zbyt silne dla ciężaru pojazdu, nawet po skróceniu. Konieczne jest również ustawienie (migocze) max i min na amortyzatorach, w przeciwnym razie będzie szorować czapki w ekstremalnych pozycjach. Układ kierowniczy ma kilka mm grania. Koła dryfujące nie są okrągłe, brzmią jak pociąg podczas jazdy po twardej powierzchni. Td-td-td.... Koniecznie zaciśnięty w wiertło i wklej „lathe" w kółko. Servo to 5 kabli = nie można go zastąpić szybszym / silniejszym bez wymiany innych urządzeń elektronicznych. Ale jeśli jest w porządku (mój jest) to działa wystarczająco dobrze. Kupiłem samochód głównie do driftingu wewnątrz i w tym celu wymaga dużo pracy, aby być wystarczająco dokładnym. Dość wystarczy jeździć na zewnątrz, gdzie linia napędowa jest mierzona w metrach, bez żadnych regulacji. Wiedziałem, co kupowałem i jeśli podwozie nie było pokręcone, dam 5 *. nadal dobry zakup za te pieniądze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2021

    Doskonały RC, bardzo szybki, stabilny, wytrzymały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Ciało wygląda świetnie, a podwozie jest takie same z sg 1604 i udirc 1604, co jest bardzo dużo dla pieniędzy. I dostałbym to nawet dla Lancia Delta Body Shell. Działa tak, jak powinno

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2022

    plne proponcialne ovladanie, 2x bateria, nabijacka a sada 4ks drift kolesa, diferencialy, kovove hriadele , 4x4.dobry pomer kvalita a cena

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2022

    Produkt pięknie zapakowany płynnie szybki samochód rc wyszedł lepiej niż się spodziewałem. Używałem go wszędzie. To nadal działa bez zarzutu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2022

    Szybka wysyłka. Bardzo fajny budżet samochodu RC klasy Hobby. Polecam kupić go

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2022

    Doskonała, najwyższa jakość niż oczekiwano. Ponadto ta najnowsza wersja jest wyposażona w radiator w silniku prezentowym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2022

    , podwozie, acc, reflektory i pilot są dokładnie takie same jak moja ciężarówka udric za 150 dolarów, z kilkoma drobnymi różnicami dla różnych nadwozi również ten samochód jest z rajdem jak opony, Gdzie ciężarówka pochodzi z oponami typu 4wd, ale są to te same obręcze i złącza. Jestem pod wielkim wrażeniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2022

    Bardzo dobry mały samochód drugi mam bardzo szczęśliwy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2022

    Doskonały produkt, przybył dużo wcześniej niż oczekiwano i w bardzo dobrym stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$10.99
    • US$118.99
    • US$19.99
    • US$80.99
    • US$77.99
    • US$54.99
    • US$46.99
    • US$53.39
    • US$48.99
    • US$94.99