Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(46)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(46)
    • 5 Star(37)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/04/2022

    Produkty, jak opisano, niestety nadajnik reaguje z pewnym opóźnieniem, więc jeśli samochód utknie w trawie, to nie będzie to problem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2022

    I am delighted with this car! Delivered promptly and at the shortest time predicted (came on 10th day). It is an absolute missile. The speed is astonishing. You need plenty of space to be able to relax at full throttle. Drive along very fast then open the throttle to full: the tyres rip the ground and the car explodes forward. I had no idea RC cars could be this impressive. But of course you don't HAVE to use full throttle. The controller and speed servo are excellent and you can modulate speed really well. Also you can dial the throttle down on the controller which is ideal for learning and for my kids. The car is not perfect. I bought two batteries and one was dead on arrival. Will not charge as voltage was already dangerously low. Also, the steering servo died during the first outing, which was crash free. Maybe I steered it as standstill against an obstacle or something. Now the car steers really well to the left but the servo stutters and slips when I try to steer to the right. I'll order a new metal gear one when they are back in stock. For now the car still drives it's just that turning right isn't great. The car is amazing fun. Despite the two issues I am really pleased with it. I can see lots of fun the future. There certainly is cogging but I couldn't give a monkey's. I want the car for fun and the cogging doesn't affect my fun.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2022

    perfect, work good, long endurance

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2022

    Bardzo chłodna i szybka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    Bardzo ładny samochód i szybkie popijanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2022

    Hallo da draußen! Alles gut angekommen! Und das Auto hat eine gute Geschwindigkeit für den Preis! Habe zum ersten mal bei Banggood bestellt! Ich dachte hier muss ich dafür etwas warten! Von wegen! 2 von 5 Bestellungen, kamen nach 3 Tagen bei mir an! Unbeschädigt und ziehmlich schnell! Wenn Banggood das so weiter machen kann, und der Service auch so gut ist ?, dass werde ich erst noch erleben, aber dann dauert es nicht lange bis diese sich auf ähnliche Platzierung von Amazon richten! Und hier sammelt man auch noch Punkte! Vielen Dank an Banggood aus Deutschland

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2022

    Samochód jedzie około 45 milph na 2s, co jest szybkie jak cholera; raz włożysz 3s jest bardzo szybki; polecam szersze opony, ponieważ obraca się tak szybko z 3s, że czasami się obraca! Biorę gwiazdę ze względu na zginanie, ale to jest świetny samochód, elektronika jest zwinna, a opieka jest dobrze zorganizowana! Gorąco polecam ten samochód dla tych, którzy chcą bala prędkości i zdolności w terenie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2022

    Naprawdę dobry, tani samochód Rc. Miałem kilka części zgiętych, ale dopiero po wypadku. Wygięty, potem do tyłu i biegnie jak nowy. Układ kierowniczy jest ostry i nastawny. Opony trzymają się bardzo dobrze. Ogólnie lepiej niż się spodziewałem. Może zmienić niektóre części plastikowe na metalowe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2022

    To maleństwo jest świetne! Jest tani sposób na naprawę, więc nie pozwól, by cię to odłączyło od tego wspaniałego małego samochodu. Lubię to tak samo jak moje Senton 3.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2022

    voiture reçus en avance marche niquel juste problème de coggin mais acheter en connaissance de cause mais reçus avec une batterie au lieu de deux en attente du service client

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$98.99
    • US$132.99
    • US$279.99
    • US$263.01
    • US$56.99
    • US$150.29
    • US$58.79
    • US$136.99
    • US$47.99
    • US$60.99
    • US$100.99
    • US$55.99
    • US$76.99
    • US$267.74
    • US$61.99
    • US$80.99
    • US$105.99
    • US$192.99