Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(119)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(119)
    • 5 Star(98)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/12/2021

    przedmiot jak opisać wygląda bardzo szybka wysyłka do Kanady polecam ten sprzedawca i na pewno kupić ponownie thx.fast małe rc wszystko działa świetnie, z wyjątkiem tego, że cogowanie jest bardzo złe na terenie jest bardzo szybkie i trwałe

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2022

    très bon véhicule RC. Il manque la possibilité de paramétrer le rayon de braquage maximum, supprimer le fait qu'elle broute au démarrage et une vitesse de marche arrière plus élevée.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Ten mały buggy jest absolutnie niesamowity, świetny stosunek jakości do ceny, dobrej jakości budowy i radzi sobie całkiem nieźle zbyt. Niedługo będę miał pełny przegląd. Chociaż muszę powiedzieć, że pierwsza próba nie poszła zgodnie z planem, ponieważ moja mała dziewczynka wjechała w powóz z maksymalną prędkością i zepsuła wóz całkiem nieźle, na szczęście nagrałam to na kamerę, ale to kolejna świetna rzecz o tym buggy, Nieważne, co zepsujesz, można to naprawić, ponieważ można kupić wszystkie części zamienne do nich. Jest to konieczne dla każdego modelu rc.. W sumie jesteśmy bardzo zadowoleni z każdego jedzenia14 i polecam je ..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    wow dostarczone w ciągu 5 dni od zakupu, pudełko wygląda trochę poobijane, ale samochód wygląda dobrze, wygląda lepiej niż na zdjęciach nie mogę się doczekać, aby spróbować 😜

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Bardzo dobrze, zmieniłem lżejszy i mniejszy spoiler. Dotarł do Włoch w 12 dni.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2022

    Każda z nich jest prawie identyczna z Wltoys 144001, ale tutaj RC Buggy jest napędzana silnikiem bezszczotkowym. Polecam ten model ponad 144001, jak uzyskać bardziej ceniony zestaw za niewielką dodatkową opłatę. Niestety, model nie osiąga ustalonej prędkości maksymalnej 75 km/h, ale tylko 65 km/h, a to nie różni się od Włtoys 144001, tutaj osiągnąłem tylko 48 km/h, zamiast 60 km/h. Stworzyłem wideo na Youtube do testu:https://bit.ly/3hGFoey

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Otrzymał samochód RC w mniej niż dwa tygodnie wysyłki do Kanady wspaniały sprzedawca będzie testować, gdy pogoda się poprawi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    bardzo szybko i wygląda świetnie Kocham ten wózek cieszę się powiedzieć, że mam jeden

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Bardzo dobra wydajność w skali 1/14 samochodu RC, system bezszczotkowy jest dobry dzięki użyciu silnika 2348-3400 kv, ale ESC powinien również wziąć 3s lipo, jeśli chcesz jechać trochę szybciej.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2022

    Otrzymałem go 15 dni wcześniej niż oczekiwano i w idealnym stanie. Szeroko zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$110.99
    • US$149.99
    • US$77.99
    • US$55.99
    • US$55.99
    • US$128.99
    • US$240.99
    • US$96.99
    • US$478.99
    • US$65.99
    • US$339.99
    • US$265.99
    • US$159.99
    • US$75.99
    • US$320.99
    • US$85.99
    • US$105.99
    • US$11.99