Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(59)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(59)
    • 5 Star(52)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/12/2021

    przedmiot jak opisać wygląda bardzo szybka wysyłka do Kanady polecam ten sprzedawca i na pewno kupić ponownie thx.fast małe rc wszystko działa świetnie, z wyjątkiem tego, że cogowanie jest bardzo złe na terenie jest bardzo szybkie i trwałe

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    wow dostarczone w ciągu 5 dni od zakupu, pudełko wygląda trochę poobijane, ale samochód wygląda dobrze, wygląda lepiej niż na zdjęciach nie mogę się doczekać, aby spróbować 😜

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Bardzo dobrze, zmieniłem lżejszy i mniejszy spoiler. Dotarł do Włoch w 12 dni.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Ten mały buggy jest absolutnie niesamowity, świetny stosunek jakości do ceny, dobrej jakości budowy i radzi sobie całkiem nieźle zbyt. Niedługo będę miał pełny przegląd. Chociaż muszę powiedzieć, że pierwsza próba nie poszła zgodnie z planem, ponieważ moja mała dziewczynka wjechała w powóz z maksymalną prędkością i zepsuła wóz całkiem nieźle, na szczęście nagrałam to na kamerę, ale to kolejna świetna rzecz o tym buggy, Nieważne, co zepsujesz, można to naprawić, ponieważ można kupić wszystkie części zamienne do nich. Jest to konieczne dla każdego modelu rc.. W sumie jesteśmy bardzo zadowoleni z każdego jedzenia14 i polecam je ..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Otrzymał samochód RC w mniej niż dwa tygodnie wysyłki do Kanady wspaniały sprzedawca będzie testować, gdy pogoda się poprawi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    bardzo szybko i wygląda świetnie Kocham ten wózek cieszę się powiedzieć, że mam jeden

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Bardzo dobra wydajność w skali 1/14 samochodu RC, system bezszczotkowy jest dobry dzięki użyciu silnika 2348-3400 kv, ale ESC powinien również wziąć 3s lipo, jeśli chcesz jechać trochę szybciej.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    Macchi jest przepiękna! Jest bardzo wytrzymały!! Ale przybył z rozbitym pudełkiem!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    Car is all good... but battery has no voltage at all on arrival..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Taki świetny samochód naprawdę warto sprawdzić moją recenzję Everyine EAT14 / Wltoys 144001 Wersja bezszczotkowa https://youtu.be/APuBWTg_OOM Cogging zostanie usunięty w moim następnym wideo THX Bangood (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$108.99
    • US$85.99
    • US$97.99
    • US$367.41
    • US$106.99
    • US$94.99
    • US$93.99
    • US$72.99
    • US$89.99
    • US$106.99
    • US$296.49
    • US$271.39
    • US$289.99
    • US$87.19
    • US$61.99
    • US$208.99
    • US$58.99
    • US$139.99