Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(40)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(40)
    • 5 Star(36)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/12/2021

    Very good product for this price. the remote doesn't have proportional steering but it's ok anyway. perfect for the children to play with or for a new beginner in RC.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    Todo muy bien, llegó antes de lo previsto, funciona muy bien,recomendable

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • rdvnnsn
    TR
    27/11/2021

    Szybka dostawa i produkt wysokiej jakości. Dziękuję, Banggood

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Super szybka dostawa (<24h). - Wszystko wygląda w porządku. Zobaczmy na dłuższą metę, jak wytrzymałe są pojazdy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2021

    Więc mam dwa samochody dla dzieciaków. Powiem ci coś... Ci z was, którzy mają dzieci, kupili je wczoraj. Kupiłem je po 18 dolców za sztukę i są warte każdego centa. Chodzą wszędzie, nie przeżuwają. Dwie baterie, które wytrzymają wystarczająco długo, idą schodami, dostają opony, kable i inne rzeczy. Są wytrzymałe, bo zjadły tyle osłów i nic nie czują. Pójdę po jakieś dla siebie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    Jak w przypadku każdego produktu, dostajesz to, za co płacisz. W tej cenie dostaniesz powolny, zabawkowy samochód z przepustnicą i nieproporcjonalnym sterowaniem, ale to działa dobrze jako zabawka dla dzieci. Zapłaciłem więcej za mniej, ale zalecałbym wydać trochę więcej, aby dostać coś z kontrolą proporcjonalną.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2021

    Zabawny mały samochód dla mojego syna, który bardzo kocha. Najlepsze jest to, że żywotność baterii jest bardzo imponująca, więc z dwoma bateriami może przejść około 2 godzin pracy, co jest świetne dla małego dziecka, ponieważ żadne dziecko nie chce spędzać większość czasu na na naładowanie baterii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    jest drugim zakupionym...to jest na prezent...nadaje się do zabawy z nim w mieszkaniu, ponieważ jest bardzo cichy jest bezpieczny...wspaniała cena za świetny produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2021

    Tylko pozytywy dla tego samochodu! Począwszy od ceny naprawdę niskie, trwałość dwóch baterii niezwykłe... Z doskonałą siłą napędową... Nie możesz prosić o więcej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Co za zabawny, mały samochodzik! Idealny do zabawy z młodszymi dziećmi, które dopiero zaczynają grać w RC. Szybka wysyłka bez żadnych problemów.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$65.99
    • US$29.99
    • US$145.99
    • US$136.99
    • US$9.79
    • US$90.99
    • US$92.99
    • US$65.51
    • US$67.47
    • US$72.99