Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(76)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(76)
    • 5 Star(70)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/11/2021

    ... Bardzo dobrze, jak na jego pieniądze... ..dla dzieci nie starych... (powyżej 8 lat...) nie jest zbyt szybki, więc wytrzyma wystarczająco długo... ... To sprawiało wielką radość 12-letniemu synowi... .. Szybka misja!!! To nie jest pierwszy raz...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    .... Świetny produkt... I dobra zabawka dla dzieci, i nie tylko... Dobra jakość materiałów i design... Piękne kolory! .. Wszystko zgodnie z opisem produktu... Szybka misja!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Bardzo ładny, bardzo dobra prędkość, bardzo lubię zasięg kontroli. Jest zupełnie inny od modeli produkowanych w Brazylii, asortyment tutaj jest żartem, nie wspominając o szybkości produktów brazylijskich, co jest wstydem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Świetny mały samochód, dobrze wygląda i jedzie dość szybko Podoba się również ładowalna bateria, spróbuje znaleźć inną baterię do kopii zapasowej Trochę minus przepustnica wydaje się trochę tanie, a gaz / sterowanie nie jest proporcjonalne

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Ładne małe RC, których nie można pokonać za cenę. Kupiłem dwa dla moich córek i są z nich szczęśliwe. Wystarczająco szybki, aby biegać na zewnątrz i wystarczająco mały, aby biegać wewnątrz. Zaskoczył mnie ten potężny silnik. Z łatwością jeździ na dywanie. Nie ma proporcjonalnego układu kierowniczego ani prędkości, ale nie spodziewano się tego w tej cenie. Za pieniądze, to o wiele lepsze niż wszystko, co można znaleźć w sklepach sieciowych. Na pewno dostaniesz więcej, niż za to zapłaciłeś. Wysyłka opóźniła się o kilka dni, ale nie mogę winić Banggooda za to... FedEx jest po prostu najgorszy z IMO. Naprawdę chciałbym, żeby korzystali z innych usług, ale to nie ma znaczenia. Ponadto, jedno pudełko przybyło w idealnym stanie, a jedno było trochę zmiażdżone na rogach, ale samochody, narzędzia i pilot są wewnątrz plastikowej skorupy 2, która zapewnia doskonałą ochronę. Obaj przybyli bez szwanku. Jeśli chcesz dać małe dziecko lub kogoś początkującego RC, nie jest to zły wybór. Och och och... EAT11 również jest zwycięzcą. Proszę wybaczyć/ zignorować inne zabawki RC na zdjęciu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Kolejny kandydat na mini fpv cam lol To nie jest złe dla pieniędzy! Nie proporcjonalne sterowanie lub przepustnica, ale trochę zabawy dla £££

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Szybka dostawa. Perfekcyjne, małe auto!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2021

    Jest jak w opisie, dla początkujących dla chłopców i dziewcząt jest w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2021

    Dobra 😁😁😁

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2021

    Wspaniały mały samochód, za świetną cenę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$43.88
    • US$23.99
    • US$19.99
    • US$31.99
    • US$53.99
    • US$53.99
    • US$63.51
    • US$12.99
    • US$14.99
    • US$58.99
    • US$108.99
    • US$81.99
    • US$56.89
    • US$40.99
    • US$22.99
    • US$40.99
    • US$65.99
    • US$65.99