Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(54)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(54)
    • 5 Star(41)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/10/2021

    Przybyli dość szybko. Przepustnica i kierownica są cyfrowe, a samochód jeździ dość szybko, co sprawia, że trudno go kontrolować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Mam produkt, to wysłane w dobrym stanie, ale zajęło chwilę, dość szybko, ale bardzo tania jakość. Uderzyłem w ścianę, a wstrząsy nie przyspieszyły. Może uda mi się to naprawić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    /Dobry, mały samochodzik. Aby utrzymać się w domu, nie na tyle silny, aby pójść do ogrodu i trawy. Szkoda, że zmiana baterii jest tak skomplikowana (4 śruby)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Przesyłka bardzo szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    Not damaged fast shipped. Drives nice and fast.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    👍💪

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Bardzo dobra rzecz, to jest to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    macchina arrivata oggi in questo stato. andava solo lo sterzo ho aperto per vedere e ho trovato il cavo blu rotto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    Całkiem szybko jak na mały samochód. Pełna klasa zabawek bez propocjonalnych, ale jest dobra do jazdy w domu. Jedynym problemem jest to, że odwrócenie i przyspieszenie jest na odwrót

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2021

    Wszystko jest w porządku, ale musisz wziąć pod uwagę, że sterowanie nie jest proporcjonalne, prędkość i sterowanie. W tym celu jest prawie niemożliwe, aby jeździć po gładkim terenie jak podłoga domu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft31 873
    • Ft5 010
    • Ft4 229
    • Ft28 644
    • Ft19 854
    • Ft14 971
    • Ft47 525
    • Ft44 270
    • Ft19 203
    • Ft13 532