Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(49)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(49)
    • 5 Star(47)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/11/2021

    Wszystko szło dobrze i szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Bardzo fajny samochód. Dobry stosunek jakości do ceny. Dostarczone do RPA w 13 dni. Perfoms zgodnie z oczekiwaniami. bardzo szczęśliwy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Zielony pop i genialna jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Wielka ciężarówka... przyjechała za 12 dni do Wielkiej Brytanii. Bardzo zadowolony z zakupu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    Podoba mi się ten RC z jednym wyjątkiem, koła są trzymane za pomocą śrub, a po ścisłej kontroli kwadratowa część, która prowadzi koło, wygląda na naprawdę słabą. Brak drogi dla tego rc

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    I like this rc with one exception. The wheels are held on with screws and after inspection the square part that drives the wheel is very weak looking. I'll definitely only run this on the road

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Miałem tu być 26 listopada, dokładnie w dniu przyjęcia dla mojego syna... Ale przyszedł 8 dni wcześniej!!! Niesamowicie Banggood (i po raz pierwszy pocztową pocztówkę italską :D) Nadal trzeba otworzyć i przetestować samochód, ale myślę, że wszystko będzie dobrze, ;) Dziękuję BGGD!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Szybka dostawa i doskonały samochód RC. Pierwszy raz kupić samochód RC i to jest niesamowite, samochód jest tak szybki i ma świetną reakcję na odległość. Zestaw baterii wystarcza na 15-20 minut gry. Gorąco polecamy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2021

    Świetny mały samochód RC, który jest trwały, łatwy w konfiguracji i po prostu działa. Dałbym mu przerwę między biegami, aby dać silnikowi szansę na ochłodzenie, ponieważ jest szczotkowany, to ma tendencję do bardzo gorąca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Fajny samochód, bardzo szybki. Istnieją 4 baterie typu 18650. Gorąco polecam!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft28 840
    • Ft3 340
    • Ft20 416
    • Ft30 807
    • Ft56 782
    • Ft18 679
    • Ft26 546
    • Ft31 462
    • Ft30 643
    • Ft11 895
    • Ft17 368
    • Ft30 479
    • Ft13 566
    • Ft3 668
    • Ft18 024
    • Ft27 529
    • Ft32 091
    • Ft28 184