Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(42)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(42)
    • 5 Star(40)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/01/2021

    Naprawdę potężny samochód, jedyną negatywną rzeczą jest waga, w rzeczywistości moim zdaniem zbyt lekki dla silnika, który się montuje, rozwiązałem poprzez kładzenie kobaltowego pręta, aby go teraz obciążać jest naprawdę stabilny i nadal bardzo szybki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2021

    Bardzo dobra 🇬🇧✅✅✅🇵🇱 zaawansowana na rok 18650 NCR Panasonic 💪💪💪

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Świetny samochód dla mojego 6-letniego syna! Samochód wygląda super i czuje się dobrze! Żegluga była szybka, to trwało 4 dni pracy z Hiszpanii do Holandii

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Mamá calidad, engranaje comido en menos de 1 mes. La mainboard ha dejado de dar la orden de girar las ruedas. Comprar un wltoys sin dudarlo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Śliczna szybka i wyjątkowa jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Wszystko w porządku, dobrej jakości, szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Dziękuję bangood super produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Bawiąc się świetnie z samolotami „Każdyine RtF" i małym E129 Heli, pomyślałem, że spróbuję buggy na wietrzne dni i coś, co moja żona będzie czuła się komfortowo. Z pewnością wydaje się dobrze poskładane i zaprojektowane - niewiele metalowych części, ale to jest spodziewane w tej cenie. Najpierw rozczarowany prędkością, ale potem zdał sobie sprawę, że przepustnica nie jest w pełni włączona - doh!! Teraz jest mała rakieta i mnóstwo dla tego starego nowicjusza. Polecam dla młodych, którzy próbują swojego pierwszego buggy, bo jest dobrze zrobiony i za cenę nie można się pomylić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2021

    Szybka dostawa zgodnie z planem. Szybki samochód, możliwość regulacji maksymalnej prędkości w komendzie jest doskonała dla dzieci, do którego mogą się przyzwyczaić i mogą się rozwijać. Moja jednostka musiała dokręcić prawie wszystkie śruby, zwłaszcza te na amortyzatorach. Poza tym podobała mi się cena. Mam nadzieję, że w przyszłości pojawią się części zamienne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Jeśli mój syn lubi to po jednym dniu bardzo dobrze. Mam nadzieję, że ten samochód będzie się dobrze czuł przez jakiś czas. Ale dodatkowy samochód zamówiony na zapas. Wtedy stary może być używany dla części 😀

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft32 439
    • Ft3 182
    • Ft19 429
    • Ft18 155
    • Ft27 393
    • Ft47 143
    • Ft19 747
    • Ft24 526
    • Ft9 522
    • Ft47 459