Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(48)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(48)
    • 5 Star(46)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/09/2021

    System szczotkowany jest ze złączem mini Tamiya i bezszczotkowy, który jest to jest ze złączem t, i łączy się z odbiornikiem pxtoys. Odwiedź mój kanał Nowy świat rc (ang.)

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Świetna wartość dla pieniędzy, pochodzi z 2 baterii, który jest wielki, metalowy wał napędowy, podwozie jest plastikowe, ale trwałe, tarcie, ale radzi sobie dobrze. Mała rzecz, świetna zabawa będzie kupić więcej na pewno w przyszłości dla dzieci, jak można spowolnić samochód na sterowniku. 100% satysfakcji. Prawdopodobnie najtańszy bezszczotkowy rc w okolicy. Szybka dostawa przychodzi w ciągu tygodnia od zamówienia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2021

    Co za zabawna mała ciężarówka RC! Kupiłem go dla mojego 5-latka, miałem dużo zabawy z nim, jak również. Mój 5yr stary miał problemy z kierownicą, ale to był jego pierwszy raz, kiedy próbował RC. Samochód miał tylko kilka godzin, a już raz biegał przez park i do skateparku... To kiedy wszystkie skoki! Szybko i łatwo jest zmniejszyć prędkość. Powiedziałbym, że nieźle się waliło, bardzo dobrze się trzymało. Wydaje się dobrze zbudowany, będzie interesujące, aby zobaczyć, jak długo wytrzyma skorupa, ponieważ ma kilka zadrapań (mam nadzieję, że można uzyskać zapasowe!). Opony są dość mocną gumą, ślizgają się trochę, jeśli jest jakaś mosytura na ziemi, powodując obrót ciężarówki. Ciężarówka wygląda świetnie, za pieniądze nie wiem, czy naprawdę można prosić o więcej z niego. Dokładnie polecam do tej pory.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Imponujące jego szybkość i stabilność. Trwałe i elastyczne materiały, imponujący silnik, wysoka żywotność baterii. Bez słów cena za jakość słów. Bardzo szczęśliwy, chcąc ją nieco zmodyfikować. Zintegrowane gniazdo do świateł LED.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • TMCCRC
    GB
    06/11/2021

    Najtańsze bezszczotkowe w historii!!! Kupiłem go za 35 funtów i dotarł w mniej niż 10 dni. Super szybki i bardzo zabawny w prowadzeniu. Zobacz poniższy link, aby zobaczyć pełny film z wyburzenia YouTube https://youtu.be/5Cs-SMdArS8

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Bardzo dobry stosunek jakości do ceny.. wygląda solidnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Dobry samochód wewnątrz i na zewnątrz, dobry dla dorosłych dwa samochody zabawy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2021

    Supermężczyzna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    Świetna mała ciężarówka z doskonałą ceną dla bezszczotkowego samochodu. Będzie potrzebował ulepszonych wstrząsów, ale poza tym jest doskonały.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2021

    To będzie prezent na gwiazdkę... Z pewnością odniesiemy sukces! Dziękuję, Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$25.99
    • US$81.99
    • US$112.45
    • US$38.99
    • US$165.15
    • US$53.99
    • US$32.99
    • US$51.99
    • US$326.99
    • US$103.99
    • US$96.99
    • US$83.99
    • US$167.39
    • US$17.59
    • US$157.07
    • US$9.99
    • US$136.99
    • US$15.99