Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(44)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(44)
    • 5 Star(40)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/11/2021

    Maszyna jest super, bardzo wysoka prędkość, a kontrola jest doskonała. Niezależne zawieszenie, oddzielne dla każdego koła. Przejście jest dobre, skały i gałęzie podróżują bez problemów. Bardzo funkcjonalna konsola, możesz regulować prędkość maszyny, zmieniać kąt obrotu, regulować kierunek przednich kół. Istnieje również możliwość zmiany kontroli na sterowanie odwrotne. Zestaw posiada klucz do usuwania kół, stał się miłym dodatkiem. Jest to zdecydowanie zalecane przy zakupie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    Fajna, mała furgonetka. Nie tak szybko, jak większe ciężarówki bezszczotkowe, ale ciche i z szybką reakcją. Wstrząsy trzeba ulepszyć, ponieważ jest wyboisty i trudno utrzymać się w linii prostej na tyle długo, aby osiągnąć maksymalną prędkość. Moja wylądowała w odpływie do góry nogami z kamerą, bo była dzika. Hamuje, jak tylko puścisz przepustnicę, prawie jak hamulec ciągnięcia w tych głupich czołgach. Jestem teraz milion razy mądrzejszy i ludzie mnie kochają odkąd kupiłem ten samochód.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2021

    Zamówienie trochę się spóźniło z Fedex, ale ciężarówka w końcu dotarła i jest z niego bardzo zadowolona. Pierwszy samochód bezszczotkowy dla mnie i za cenę nie można go pokonać. Nie bardzo moment obrotowy dla kół co najmniej na magazynie 2, ale średnia i wysoka moc jest imponująca. Czy po zerwaniu silnik hamulcowy, podobnie jak wersja szczotkowana, ciasne łożyska lub siatkę przekładni? Poza tym to fajna ciężarówka, różowe ciało wygląda na chore!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Niezłe, szybkie auto. W zestawie kabel do ładowania, klucz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    Dostawa zgubiła paczkę, ale się udało. Fajny samochód, cieszę się z nabycia. /Kupowałem w prezencie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • tchVIP2
    MY
    13/11/2021

    Fizycznie większe i cięższe niż w 1/18 HBX, napęd jest oporny, ale pełne łożyska kulkowe. Ogólna wartość w stosunku do ceny, ponieważ ten bezszczotkowy samochód kosztuje mniej niż HBX, choć ostatni jest szczotkowany silnik 390. Mimo to sprawdź prędkość, spodziewaj się, że będzie szybszy niż szczotkowany hbx.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    Bardzo ładny, mały bezszczotkowy potwór, wstrząsy tarcia, Li-Pol gotowy, kilka ulepszeń zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    To jest wesoły samochód! Jest szybki jak na ten rozmiar! I wydaje się być dość twardy. Świetny dla początkujących i wspaniały prezent na święta

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Mam jeden dla mojej żony i ona to kocha, kocha punk i ma dużo mocy i jest naprawdę szybki.Brushless...bardzo miły i zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2021

    Wielki bezszczotkowy rc! Zrobione bardzo dobrze...mam nadzieję, że działa dobrze.Dzięki Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$96.99
    • US$88.99
    • US$20.99
    • US$15.99
    • US$103.99
    • US$50.99
    • US$58.29
    • US$13.99
    • US$110.99
    • US$167.39
    • US$31.99
    • US$90.99
    • US$38.99
    • US$103.99
    • US$17.59
    • US$82.99
    • US$58.99
    • US$55.99