Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(44)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(44)
    • 5 Star(43)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/12/2021

    Za tę cenę nie możesz tego przebić!!! To rebranding PX9300, więc części są tam!! Kupiłem to, bo miałem dość przyjaciół mojego syna, którzy łamią nasze drogie RC, ale i tak chciałem, żeby mieli z czym się bawić / uczyć. Przeszło przez 3 dość ciężkie sesje, gdzie wiele dzieci wysyłało to wszystko, co mogły, i nic się nie złamało!!! Na jednym ze zdjęć jest to, że siedzi obok mojego Losi LST, i można powiedzieć, że jest trochę mniejszy. Jeśli szukasz czegoś taniego, z częściami zamiennymi, i może podjąć lanie, to wylądowałeś na idealnym RC!!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2021

    The quality is really good , the car seems strong, it's my first RC , so i don;t know how long it will last but it's got metal Dogbones at the wheel which is a plus. The good part is that the remote has speed adjustment otherwise my kid would break it the first day :) didn't test the top speed because i need to charge the batteries first. i have a balance charger which i recommend for lipo-s . they are cheap imitations of imax battery chargers.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Problem z dostawą, biuro nie mogło znaleźć paczki odzyskiwanie jest spowodowane problemem identyfikacji przewoźnika „GLS" szukał paczki 4 dni z rzędu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Co za totalny wybuch! Był z 2 bateriami 🥳 Przeszliśmy już 6 paczek i to się trzyma bardzo dobrze. Bateria działa pół godziny. Metal we wszystkich właściwych miejscach, co jest miłe zobaczyć za cenę budżetu 😊 Szukaj #THYCKażdyine EAT10 w YouTube, aby uzyskać pełną rozboksację i recenzję 😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Świetny samochód w tej cenie. Pełna ocena hobby. Proporcjonalne sterowanie i przepustnica. Podwójna prędkość, wycięcie kierownicy, jak również kierownica. Zgodny z częściami pxtoy. Wstrząsy są trochę napięte. Mam ulepszone do wstrząsów ropy na 10 €. Mój syn jest tak zadowolony z tego, że przekonał już kilka rodzin do zakupu tego samochodu dla swoich dzieci.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    um ótimo brinquedo, que requer muito cuidado quando se tem crianças e idosos em sua casa ou ambiente que está brincando. meu filho de 5 anos adorou e já aprendeu a manusear após 1 mês de treino. Sempre uso com ele em baixa velocidade de 3 ou 4. Dica: não insista brincar em ambiente muito molhado ou chuvoso porque ele não é totalmente preparado para água. Mas suporta piso levemente molhado.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Przyjechali bardzo szybko do Meksyku, pakiet dotarł dobrze chronione bez przeszkód, a samochód jest wielki, bardzo dobry materiał również przyniósł dwie baterie. Polecam to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Świetny zakup! Mój dzieciak z 6Y był taki szczęśliwy... Samochód jest naprawdę szybki, a baterie są na tyle długie, żeby się nudzić i chcieć bawić się czymś innym. Jakość produktu jest naprawdę bardzo dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2021

    Wspanialy rc samochod

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    Wspanialy rc samochod

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$58.99
    • US$136.99
    • US$110.99
    • US$92.99
    • US$154.99
    • US$55.99
    • US$58.99
    • US$13.99
    • US$90.99
    • US$15.99