Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(55)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(55)
    • 5 Star(54)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/11/2021

    Co mogę powiedzieć, samochód jest świetny, w tym pilot, ładowarka na akumulator Lwów 2, 7,4 1200mah baterii, klucz do opon, 2 nakrętki zapasowe, 4 zaciski, śrubokręt, instrukcja. Prowadzi spokojnie z prędkością 28 km / h. Ma proporcjonalną prędkość i obrót. Posiada również hamulec elektryczny. Powłoka samochodu jest niezwykle piękna i pięknie malowana. Cały samochód jest bardzo silny. Polecam kupno.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Przyjechałem w wyznaczonym czasie, bardzo ładny wózek i wydaje się być dobrej jakości, to prezent dla mojego syna, ale oboje będziemy się cieszyć. Polecam je, mam tylko nadzieję, aby uzyskać części w przypadku uszkodzenia lub chcą go poprawić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Tyle momentu obrotowego i mocy dla tej małej zabawki. Wylatuje jak bestia, a ty nawet nie zauważasz, dokąd leci. Bardzo zabawne grać to daje mi adrenalinowy skok z jego mocy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2021

    To był świetny zakup, dobra cena, świetna kontrola, wystarczająco wolna dla naszego dziecka, ale możemy go włączyć i walnąć, kiedy tata będzie prowadził! Pilot bardzo mi się podoba, bo ma zwrotnicę, przepustnicę, kierownicę i kierownicę. Posiada wstrząsy cierne (nie olejowe), łączone esc/odbiornik i 5 serwo z drutu. To po prostu działa i działa w sposób przewidywalny. Żywotność baterii 1200mah 7.4v 2s. Zrobiłem tylko aktualizację złączy akumulatora, dzięki czemu mogę korzystać z mojej ładowarki Venom Pro Duo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Zabawny mały RC i uruchomić go na śniegu i działa idealnie zaraz po biegu. Rc jest również dość szybki z super szybkim serwo, nawet jeśli jego szczotkowany silnik nadal jest szybki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2022

    Bardzo ładny tani produkt, bardzo mi się podoba ten samochód dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Wspanialy rc samochod

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Znakomity RC bardzo szybki start

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Ekonomiczny pojazd z wieloma częściami zamiennymi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2021

    Otrzymał bardzo irytujące płacenie podatków

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$58.99
    • US$136.99
    • US$110.99
    • US$92.99
    • US$154.99
    • US$55.99
    • US$58.99
    • US$90.99
    • US$13.99
    • US$96.99