Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(52)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(52)
    • 5 Star(45)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/10/2021

    SUPER PUPER Co za zabawka. Jakość jest bardzo zadowolona. Wkrótce nakręcę film i opublikuję na moim kanale Youtube testy znośności w różnych warunkach!!! Subskrybuj kanał... Jest wiele interesujących rzeczy ze świata modeli RC.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    Solidny i dobrej jakości, z naprawdę dobrymi możliwościami off road, biorąc pod uwagę, że nie ma zawieszenia. Opony są miękkie i mają niesamowitą przyczepność. Należy pamiętać, że działa jak czołg- ma dwa kije w górę i w dół, jeśli przesuniesz prawą, ciężarówka skręci w lewo, itd.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Kis bohóc! Nagy teljesítményű, jó móka vele játszani, de egyenesen menni terepen... az nehéz! :D

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Uwielbiam tego małego klauna. To jest to, co można umieścić w rękach dwuletniego dziecka, które może wytrzymać uganianie się za małymi psami... Wie też wiele: kontrolowana prędkość, szybka reakcja i lipo 150mAh jest niewyczerpalna. Oprócz szybkiej dostawy, kuszące ceny! Brawo, Praga!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2022

    Solidna i niezawodna zabawka dla dzieci i dorosłych. Najlepszy model RC, jaki można kupić w tej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2021

    Doskonały mój siostrzeniec zwariuje, nadal z nim dla mnie hahaha

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Otrzymany w dobrym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2022

    Baterie podgrzały się z powodu zwarcia, a pilot się stopił, aby produkt trafił do rąk dzieci jestem bardzo rozczarowany. Gwarancja na taki produkt trwa tylko 30 dni na elektronikę, zamówiona w listopadzie na święta, nie mogłam zobaczyć usterki, aż do zbyt późno. /zdalny stopił się z powodu zwarcia i może podpalić. Niebezpieczne, jak na coś, co można oddać w ręce dzieci. Tylko 30 dni czekania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2020

    Ta ciężarówka dla pieniędzy jest dobrze wykonane, dobre obsługa, oczywiście nie do czołgania jako bez zawieszenia. Ale sam wygląd jest inny. Podoba mi się mój zakup. Polecam...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    Dobrze dostarczone w rozsądnym czasie. Wspaniałe, opancerzone RC. Mam dużo ponczu, & moc! Zalecane!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$58.99
    • US$29.99
    • US$13.99
    • US$136.99
    • US$110.99
    • US$90.99
    • US$65.51
    • US$92.99
    • US$58.99
    • US$147.99