Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(121)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(121)
    • 5 Star(114)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/11/2021

    ...dobrą grę... I bardzo dobre materiały. Zamówiłem go z dwoma bateriami i przyszedł z... .. Pierwszy raz przytrafiło mi się to z Banggood. ... /Szybka misja...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2021

    Došlo v pořádku a rychle. Již druhý, který jsem koupil. První byl pro vnuka a nadchl mě, tak jsem koupil i pro sebe. Jsem nadšený. Děkuji Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2021

    Byłem zszokowany tym, jak dobrze EAT07 wypadł. Przeniosłem ją przez wodę, błoto i wszystko pomiędzy. Pełna recenzja jest na moim Van City RC 👍💯💥

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Paczka jest nietknięta. To ciężki, wysokiej jakości samochód, trudny do złamania. Długość ciała wynosi około 30 cm. Akumulator podwójny 18650 lit.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Naprawdę ładny zbudowany i dobra moc, gdy jest w pełni naładowany. Dodawanie zdjęcia, aby dać perspektywę wielkości produktu. Szkoda, że bateria wytrzymała trochę dłużej, ale ogólnie jest zadowolona z produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    Potrzebowałem wsparcia, chłopaki byli naprawdę na nim bardzo wdzięczni maszyna, tani, niezawodny, spektakularny partner

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Potrzebowałam wsparcia, chłopaki naprawdę się tym zajęli

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Staje się coraz silniejszy. Trochę trudno jest kontrolować zakręty. Przednie światła są w porządku. Bateria 1500 mah.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Chłodny 6x6 rc. Sprawdź mój kanał na YouTube, aby zobaczyć uruchomione wideo i rozboksować. Przesyłka Banggood jest do bani, ale umowa była świetna, więc kupiłem inny. Uzależnienie od MC i RC https://youtu.be/gZrfB0yksKc

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    Paczka przyszła w porządku. Fajna zabawka. Dziękuję, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$58.99
    • US$136.99
    • US$110.99
    • US$92.99
    • US$154.99
    • US$55.99
    • US$58.99
    • US$90.99
    • US$13.99
    • US$159.99