Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(114)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(114)
    • 5 Star(110)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • Laurie
    AU
    29/10/2020

    Miałem ponad 400 zamówień na Banggood, ale to jedna z najlepszych rzeczy, jakie kiedykolwiek miałem, mimo że mój miał problem po dwóch minutach z rzędu. Myślałem, że jest w skrzyni biegów, więc poprosiłem BG o kolejną skrzynię biegów. Ale mimo, że jeszcze nie dotarł, byłem w stanie otworzyć skrzynię biegów i naprawić ją sam. Teraz idzie niesamowicie dobrze, i nie mogę uwierzyć, że jest tak dobry, zwłaszcza za cenę. Dość szybko, ale może jechać wszędzie, bo system torów jest tak dobry. Jest to szczególnie dobra wartość dla australijskich klientów BG i ma darmową przesyłkę i 1 tydzień dostawy z magazynu UA. Jeśli wygooglujesz „rcgroups EAT06 Teardown" znajdziesz więcej na temat tego, co jest w środku z mojego wątku i jak rozwiązałem problem, który miałem. Zmodyfikowałem swoją na akumulator lipowy 2200mAh - nie dlatego, że jest coś nie tak z tym towarem, ale ten może być ładowany z ładowarką hobby, więc szybciej się ładuje i daje dłuższy czas jazdy.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Bardzo zdolny zbiornik, przejdzie lub przez większość rzeczy, które można oczekiwać, że zbiornik RC przejdzie. Miałem problem ze zbiornikiem, karta kontrolera w zbiorniku wypaliła się przy pierwszym użyciu, ale skontaktował się z Banggoodem po kartę zastępczą, żebym mógł ją naprawić. Następnego dnia zadzwonili do mnie i powiedzieli, że teraz jest towar, więc wysłali mi nowy zbiornik, jak to jest za świetną obsługę klienta, dobra robota Banggood! Zamiana działała bez żadnych problemów, pomimo tego, że była w bardzo błotnych warunkach. Od tego czasu ulepszyłem oświetlenie, żeby mój syn mógł go lepiej uruchomić w nocy. Jego wielki mały zbiornik i da dużo zabawy, szybkie manewrowe i potężne polecam gorąco. Zobacz zdjęcia tego, co może zrobić i uaktualnienie oświetlenia.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Super szybka dostawa i wszystko przybyło w dobrym stanie i wydaje się działać dobrze do tej pory!!Doskonała cena i zdecydowanie polecam, jak to jest mój 4!!!Z jakiegoś powodu jednak pomarańcz jest szybszy od szarych czołgów? 🤷🏼 Nie wiem dlaczego, ale jest..bardzo zadowolony z zakupu!!Dziękuję Banggood!!! 💯👍🙂

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    SUPER RC crawler.I am very suprised, one of the best car you can buy especiali for this kind of money.I highly recommend it to children beacose is not so fast and its easy to drive. I am very pleased,THX Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    Otrzymałem paczkę w idealnym stanie i to szybko. Czołg działa doskonale, jest bardzo czuły, ale jest dobrze kontrolowany. Nie ma przeszkód na podwórku. Bardzo mi się podoba, nie jestem rozczarowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    I have all kinds of RC cars including truggies, buggies and monster trucks. This little tank puts a smile on my face like no other RC. It's not extremely fast but is very controllable and powerful. It set up with very low gearing. The rubber treads have a lot of traction and flexibility. It also has a good bit of weight to it. It's an incredible value since it comes with a charger and the battery as well as the remote. It has lights installed on the vehicle already, and working gull wing doors. Perfect to fit 3.75" figures in! I replaced the battery connector with xt60 for ease of use and charging with a full featured charger. I bought from my local warehouse and banggood.com had this at my door in 5 business days. I'm very satisfied and recommend this to anyone who's interested.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    To coś jest świetne. Warte pieniędzy. Szybkie przyspieszenie. LED to niezły dodatek. Zalecam usunięcie złącza Tamiya i użycie wtyczki Deansa.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Świetny produkt, wydaje się dobrej jakości i jest bardzo niedrogi. Szybciej niż się spodziewałem. Bardzo polecam za tę cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Jestem modelem RC i jestem zadowolony z tego doskonałego elementu. Ładowałem baterie i dobrze się bawiłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    Wspaniały samochód RC!!!! Bardzo fajne i zabawne, i szybka wysyłka przez Banggood!!! Dziękuję bardzo!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft31 094
    • Ft45 565
    • Ft4 923
    • Ft35 713
    • Ft48 336
    • Ft7 694
    • Ft36 636
    • Ft40 023
    • Ft33 865
    • Ft21 549