Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(161)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(161)
    • 5 Star(157)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/01/2021

    Bardzo zdolny zbiornik, przejdzie lub przez większość rzeczy, które można oczekiwać, że zbiornik RC przejdzie. Miałem problem ze zbiornikiem, karta kontrolera w zbiorniku wypaliła się przy pierwszym użyciu, ale skontaktował się z Banggoodem po kartę zastępczą, żebym mógł ją naprawić. Następnego dnia zadzwonili do mnie i powiedzieli, że teraz jest towar, więc wysłali mi nowy zbiornik, jak to jest za świetną obsługę klienta, dobra robota Banggood! Zamiana działała bez żadnych problemów, pomimo tego, że była w bardzo błotnych warunkach. Od tego czasu ulepszyłem oświetlenie, żeby mój syn mógł go lepiej uruchomić w nocy. Jego wielki mały zbiornik i da dużo zabawy, szybkie manewrowe i potężne polecam gorąco. Zobacz zdjęcia tego, co może zrobić i uaktualnienie oświetlenia.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Super szybka dostawa i wszystko przybyło w dobrym stanie i wydaje się działać dobrze do tej pory!!Doskonała cena i zdecydowanie polecam, jak to jest mój 4!!!Z jakiegoś powodu jednak pomarańcz jest szybszy od szarych czołgów? 🤷🏼 Nie wiem dlaczego, ale jest..bardzo zadowolony z zakupu!!Dziękuję Banggood!!! 💯👍🙂

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Dzisiaj przybyłem 5 przedmiotów, Crawler po prostu spróbował, w środku jest jutro wypróbowujemy go w kraju, ale teraz nie mogę narzekać dał mi dobre wrażenie, wysyłka bardzo szybko 5 dni, dziękuję bardzo...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    SUPER RC crawler.I am very suprised, one of the best car you can buy especiali for this kind of money.I highly recommend it to children beacose is not so fast and its easy to drive. I am very pleased,THX Banggood.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Świetna bateria Wojskowa jest również bardzo dobra prędkość, również bardzo dobra w biegach na każdym terenie możesz oglądać moje wideo tutaj https://youtu.be/7HWjU_5HU1g

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Niesamowite zabawka rc, bardzo dobrze wykonana, kupiłem w najniższej cenie, mogłem znaleźć w Internecie niesamowitą cenę, to nie jest bardzo szybki RC, ale to jest zabawa, a rozmiar jest bardzo dobry, a cena jest idealna. Bardzo dobrze zapakowane, a dostawa była bardzo szybka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Zna bardzo dużą prędkość, szybka reakcja i niewyczerpalne 150mAh lipo. Oprócz szybkiej dostawy, kuszące ceny! Brawo, Praga! :D Odlatuje do stacji metra na Antarktydzie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    I have all kinds of RC cars including truggies, buggies and monster trucks. This little tank puts a smile on my face like no other RC. It's not extremely fast but is very controllable and powerful. It set up with very low gearing. The rubber treads have a lot of traction and flexibility. It also has a good bit of weight to it. It's an incredible value since it comes with a charger and the battery as well as the remote. It has lights installed on the vehicle already, and working gull wing doors. Perfect to fit 3.75" figures in! I replaced the battery connector with xt60 for ease of use and charging with a full featured charger. I bought from my local warehouse and banggood.com had this at my door in 5 business days. I'm very satisfied and recommend this to anyone who's interested.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    To coś jest świetne. Warte pieniędzy. Szybkie przyspieszenie. LED to niezły dodatek. Zalecam usunięcie złącza Tamiya i użycie wtyczki Deansa.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    To był prezent dla mojego brata. Był z tego bardzo zadowolony. Kiedy idziemy na spacer, bierzemy to, jest to zabawna rzecz. W domu jest trochę głośno, ale to nic, z czym sobie nie poradzimy. Trochę spaliłem złączki, a także akumulator lipo jest martwy, więc nie bądź głupi jak ja. xD, zaoszczędzisz pieniądze) Ale ten zbiornik RC nadal działa i nie mogę narzekać. Jest to świetny towarzysz i nie tylko mój brat bawi się jest, ale także lubię ten :D Również ze sprzedażą jak 35 euro, to jest nawet lepiej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft31 998
    • Ft4 312
    • Ft29 207
    • Ft5 108
    • Ft4 976
    • Ft45 140
    • Ft48 459
    • Ft20 245
    • Ft19 581
    • Ft23 000