Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(204)
  • Obrazy
  • Wideo(8)
  • All Star
    • All Star(204)
    • 5 Star(187)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/06/2021

    https://youtu.be/Bua96r7yafE Po pierwsze i najważniejsze, Banggood Klient Service zasługuje na wszystkie zasługi dla tej recenzji! Otrzymałem ten model z bardzo ciasną różnicą przednią, zablokowany i nie działa. Skontaktowałem się z obsługą klienta, kiedy zauważyłem, i mieli najlepszą odpowiedź, jaką kiedykolwiek słyszałem: „Możecie zlokalizować części i zamówić je, zwrócimy wam koszty". O, mój. Słowo. Tego też się nie spodziewałem (Byłem psychicznie przygotowany do walki!), ale został zdmuchnięty. Brawo, agencie czat, Bravo. Zamówiłam części i smar za $16, a bilet zaktualizowałam o mój nowy numer zamówienia. Godzinę później dostałem zwrot pieniędzy, z uprzejmą e-mailem w skrzynce, który dał mi znać. Ciężarówka, minus przednia dyferencjał, jest bardzo dobrze zaprojektowana i złożona. Istnieją oczywiste wady modelu w przedziale cenowym, ale łatwo zaradzić częściom po rynku. Surowa konstrukcja - żywa tylna oś, z podwójnym frontem A, z chłodnym wzornictwem dla przednich wstrząsów. Napęd obejmuje dziwny silnik bez szczotki, ale dla tych z was, zapas 45A RSG może posunąć się dość daleko, i jest niezwykle programowalny i 3S zdolny! Lina napędowa ma metalowe dyferencje zębate, a głównie plastikowe wały na rogu i między dyferencjałami. Nie ma problemu z podniesieniem przednich kół przy starcie, bez przewracania - znak dobrego wyboru biegów. EAT04 posiada 3 skrzynie biegów do pełzania i 3S, a także przedłużacze osi, które są chyba wyłącznie dla wersji EAT04 podwozia. Ma metalowe panele nadwozia, całe czarne, dające złowrogi wygląd. Zawieszenie jest jego najsłabszym ogniwem. - Ma ogromne podróże, wysokie wiosenne ceny, i brak tłumienia - obejrzyj moją recenzję wideo dla zabawnych wyników. Rozkazałem wstrząsy wypełnione olejem, by oswoić jego tendencję do kręcenia, sprawdzić mój kanał, czy to pomogło! Jedź na https://www.youtube.com/GhostRyderFPV, żeby nadążyć i obejrzyj moją recenzję wideo!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Nie przynosi świateł ledowych, a moja opona zapasowa nie przyszła, ale jak im zawsze powtarzam, Banggood jest super niezawodny. Odwiedź mój kanał. Nowy świat rc

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Kontrolowanie tego samochodu jest naprawdę zabawne. Jakość nie jest wystarczająco dobra. Zobacz moje zdjecia!!! Po 18 godzinach pracy tylny dyferencjał został zniszczony, nie przekazał pełnej mocy. Ale przez większość czasu używałem trybu dla dorosłych. Aby zapewnić dłuższy czas życia, użyj trybu dziecka, aby zapobiec uszkodzeniu. Już zamówiłem drugi samochód podobny do tego. Reszta to albo tanie śmieci, albo po prostu szpetne. Bardzo mi się podoba wygląd jazdy. Części zamienne można uzyskać wszędzie: życzenie, joom, banggood lub strona główna produkcji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    Uwielbiam ten samochód! Bardzo dobra jakość za cenę. Ma mocny metalowy korpus i potężne bezszczotkowe silniki, które są bardzo fajne! Polecam dla początkujących. Fajnie jest prowadzić...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Bardzo dobra kontrola wózka radiowego dobra odległość z przedłużeniem kół ma lepszą kontrolę materiały obudowa są metal bardzo zadowolony z zakupu trzeba uaktualnić akumulator

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2021

    Doskonały wózek bardzo dobry materiał i jakość. Jest to związane z tym, co jest wspominane o publikacji Oddał się dość szybko i bez ciosów. Jedyną złą rzeczą jest to, że ładowarka przyjeżdża do Europy i nie wysyłają adaptera i nie przychodzą naklejki. Ale poza tym świetnie!! Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Ta bezszczotkowa ciężarówka jest niesamowita! Błyskawiczny z dołączonym Li-ion 2S 1500, ale znacznie szybszy i bardziej zabawny z akumulatorem 2S 2000 li-po! Świetny w śniegu, szybki w trasie i wspaniały skoczek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2021

    Samochód za wysoką cenę nie jest zły, ale ładowarka, która przynosi, przestała działać do drugiego ładowania skontaktowałem się z Banggoodem i wysłałem im film i nadal nie odpowiedział mi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    Dojazd na czas, dobrze zapakowany i w dobrym stanie, działa dobrze i działa mocno, szkoda po 5 minut jajecznicy, bez powodzenia.. Czekam na odpowiedź sprzedawcy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Wszystko poszło bardzo dobrze. Bardzo mi się podobało. Polecam ☺ ️

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft46 485
    • Ft39 089
    • Ft26 913
    • Ft9 988
    • Ft10 891
    • Ft36 846
    • Ft29 089
    • Ft29 268
    • Ft27 554
    • Ft3 361
    • Ft279 051
    • Ft44 409
    • Ft29 233
    • Ft5 797
    • Ft88 436
    • Ft6 726
    • Ft31 399
    • Ft44 857