Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(81)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(81)
    • 5 Star(69)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/11/2021

    Wygląda na dość ciężki, trzeba go dostosować do przednich kół, bo jeden patrzy na zachód, a drugi na wschód, jego moc jest zbyt wysoka dla zabawy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Bardzo rozczarowany popełnił błąd i zamówił wersję podwozia nie gotowe do uruchomienia ma tak wiele problemów, aby wymienić go i zwrócić go, więc myślę, że muszę go zachować i przez elektronikę dla niego chciałbym kupić gotowy do biegu

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    Każde z nich jest bardzo dobra wartość i jakość, jak to są identyczne zd mt8 i tak są zd zd zd skorupa, która nie jest zd knock off ity są prawdziwe w momencie zakupu te o wiele tańsze niż mt8 i jako MT8 ma wszystkie aktualizacje jak zawsze Banggood jesteś niesamowita cena fantastyczny po fantastycznych serwisach

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Przybyłem w mniej więcej 20 dni, wszystko pięknie wygląda, poza tym, że trochę uszkodziłem plastikowy projekt, ale nic nie graweruje, ponieważ paczka przybyła jest trochę zepsuta, ale bez grawitacji

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2021

    as usual awesome zd product but awful shipping company. good mix of plastic and up graded parts on the car but the body came broken. Banggood sorted the problem out.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Defentiley nie był tym, czego się spodziewałem żadna elektronika nie była tkana dobry czy nie byłem spostrzegawczy pęknięte ciało gdzie Mount idzie się skontaktować bang dobrze rozwiązali problem szybko!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Modelka przybyła szybko. Nie ma klamry kołowrotka. Model to ZDRacing z ciałem w innym kolorze. Jest tam wielki potwór, który mi się podoba.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Paczka dotarła jednak szybko. Sterownik jest uszkodzony na poziomie komory baterii Ogromny..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Wyglada swietnie! Jeszcze nie próbowałem, ale jakość wydaje się doskonała. Był wyposażony w elektronikę zmontowaną w pakiecie RTR.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Przybyłeś w świetnym stanie, gratuluję BG

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$326.99
    • US$253.99
    • US$509.34
    • US$290.99
    • US$325.99
    • US$290.97
    • US$305.99
    • US$300.99
    • US$198.99
    • US$287.58
    • US$58.99
    • US$136.99
    • US$110.99
    • US$92.99
    • US$154.99
    • US$55.99
    • US$58.99
    • US$304.91