Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(223)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(223)
    • 5 Star(209)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/11/2021

    Wyjątkowy stosunek jakości do ceny. EAT 01 od Everyine jest jednym z wielu podobnych samochodów od różnych producentów, jest najbliżej Faye FY004 i JJRC Q75. Po otwarciu pudełka, są przedstawione z dobrym wyglądem dobrze ułożony model. Do tego zakupu użyto baterii 2 1200mah LiIon i zestawu baldachimowego, który zamontuję w późniejszym terminie. Model nie jest prawdziwy w skali 1:16, bliższy 1:20, ale jest fizycznie większy niż podobne ciężarówki, takie jak WPL B16, więc dobrze się trzyma jako dodatek do długich i podobnych czołgów. Z zamontowaną baterią, ciężarówka jeździ bardzo ładnie z dobrym sterownikiem bez żadnego wykrawania, a w pełni proporcjonalny kontroler czuje się dobrze do niedrogiej jednostki. A co my lubimy? Ciężarówka jest niezwykle dobry stosunek jakości do ceny, dobrze poskładane i dobra baza do szczegółów jako model w skali. A co nam się nie podoba? Koła są ohydne! Przykro mi, Everyine, ale to jedyna rzecz, która zawodzi prezentację oszałamiającego modelu. Na szczęście, wydrukuję 3D koła skali, aby rozwiązać problem. Ogólnie, 4.7/5, byłoby 4.8, ale dla kół. Świetna zabawka z pudełka dla dzieci, idealna baza dla poważnego modela RC, ulepszona przez fakt, że jest w pełni proporcjonalna! Czy wspominałem, że ma również gniazdo zasilania FPV? Specjalnie dla Banggood za wybitną dostawę, 7 dni do Wielkiej Brytanii i przybył w doskonałym stanie, dobra robota 👍👍 .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2021

    4 dni do Rumunii z Cehii, wielki samochód, kontrola proporcjonalna, przy małej prędkości przejazdu czołga się. Posiada wtórne światło lub wtyczkę kamery. W zestawie są dwa akumulatory.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    To prezent dla synów mojego przyjaciela. Bardzo dobrze się bawili z moimi. Próbowałem świateł, innych kół... Ja będę miał dziób na swoim. 180 silników, 2 duże, 1200 baterii, dobra kontrola, dobre sterowanie. - Czego ci trzeba na D?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2022

    Kocham tę ciężarówkę! Tylko moc, ale reszta jest idealna! Możesz regulować maksymalną prędkość poprzez sterowanie, proporcjonalne sterowanie, drzwi otwarte... wspaniale

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • TMCCRC
    GB
    23/11/2021

    Bardzo szybka dostawa od Banggood jak zwykle. Ciężarówka znaleziona nieuszkodzona i nieuszkodzona. To robi świetną małą ciężarówkę. Z dużą ilością części dostępnych do dostosowania i aktualizacji! Sprawdź moje całkowicie zniszczone wideo w linku poniżej https://youtu.be/c0keo2Jj8Cs

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Wojskowy pojazd 6WD jest bardzo ładnie wykonany i solidny, piękny kamuflaż kolor, ma przednie światła LED, wszystkie sześć kół są napędzane. Pilot ma proporcjonalne przeguby, sterrowanie i hamulce. Możemy również ustawić throthle wykończenia i sterring wykończenia. Reagowanie jest świetne. Jest przeznaczony dla wszystkich terenów zielonych. Odblokowanie wideo: https://youtu.be/9PCK7B6vZto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Bardzo dobra jakość produktu w rozsądnej cenie. Został on dostarczony szybko po zamówieniu. Wspaniała, szczegółowa robota. To jest potężny silnik. To ma dużo ziemi do tego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    To nie pierwsza rzecz, którą zamawiam, lubię ten typ. Jest dobrze sterowany, dobrze sterowany, dobrze wyposażony w plandekę. Po prostu nie podobają mi się oryginalne koła, już je wymieniłem, zdjęcia zostały zrobione po pierwszej aplikacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Jest to absolutnie niesamowita wartość za pieniądze, które można kupić na sprzedaż. Rzeczy, o których powinieneś wiedzieć: - To nie jest skała pełzająca - Posiada przyzwoitą, niską kontrolę prędkości - Nie ma zamkniętych dyferencjałów - Nie ma zauważalnego jęczenia ESC - Posiada proporcjonalne sterowanie, choć co zrozumiałe, nie jest najsilniejsze - Posiada w pełni niezależne zawieszenie sprężyny liściowej - Jest on dość szczegółowy - Bateria działa przez przyzwoitą ilość czasu - Opony są super miękkie . (Uważam, że można je łatwo zamienić z pojazdami WPL) - Ma typową prędkość pełzacza - Moje dzieci to uwielbiają

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Świetna ciężarówka za świetną cenę. Znacznie większy i potężniejszy od WPL B-36, wystarczająco duży, aby wciągnąć w nim kolejną małą ciężarówkę. Niewiele zawieszenia, bardziej jak holownik niż pełzacz. Przyszedł na czas w idealnym stanie z osłoną na plandekę i dodatkową baterią. Uwielbiam to!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$61.99
    • US$45.99
    • US$60.99
    • US$40.99
    • US$66.99
    • US$54.99
    • US$630.99
    • US$528.99
    • US$47.99
    • US$73.99
    • US$105.99
    • US$12.99
    • US$19.59
    • US$55.99
    • US$7.99
    • US$85.99
    • US$117.99
    • US$21.99