Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(112)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(112)
    • 5 Star(102)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/03/2021

    Niesamowita obsługa od sprzedawcy, Bangood i logistyka. Bardzo rzetelna obsługa, produkt przybył na czas, pakiet jest w dobrym stanie, Produkt jest dokładnie tak jak reklamowany, coś naprawdę rzadkiego w dzisiejszych czasach. Jakość zgodnie z oczekiwaniami. Wciąż ładuje baterie. Jeśli to mi pozwoli, będę aktualizować przegląd po kilku rundach. Polecana obsługa!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Samochód RC bardzo dobrze wykonany, jak za te pieniądze jestem dalej w szoku że jest tak tani a ma 3 mosty z dyferencjałem, mocny silnik i proporcjonalny gaz i skręt, sądziłem że na żywo nie bd taki duży a kawał samochodu z dużymi kołami. Polecam bo jest 3 razy lepszy niż jakiś WPL B16 ponieważ jest od razu dopracowany i nadaje się do zabawy w błotku, jest naprawdę silny :) Przesyłka bardzo szybka, około 5 dni roboczych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Co za ciężarówka za jedyne 45 dolarów! Działa naprawdę dobrze, aż 6wd jest potrzebne. Bezużyteczny z otwartymi dyferencjałami. Ale mogą być zablokowane, może użyć baterii i zawieszenia. W pełni proporcjonalne to ogromny plus 👍

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Mam ciężarówkę, wszystko w porządku. Wszystkie funkcje działają! To bardzo dobra cena, warto zainwestować, bo to pieniądze, które nie dostaniesz takiego dobrego produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Nagyon jó ez a típus! Ebből nyerges vontató lesz, trélerrel, erős motorral, kardánnal, diffivel.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Pakiet został uszkodzony, ale poza tym nie jest źle oczekiwał, że będzie lepiej wspinać się przednie siedzi do niskich dna bardzo łatwo i bateria mała

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Zła paczka, ale produkt był w porządku. Działa dobrze, potrzebuje lepszej skrzyni biegów do wspinaczki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Bardzo dobra jak na cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Bardzo dobrze dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2021

    Duży model, ale dość zręczny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft25 739
    • Ft16 024
    • Ft16 057
    • Ft176 989
    • Ft14 746
    • Ft13 435
    • Ft10 157
    • Ft12 111
    • Ft17 204
    • Ft15 621
    • Ft32 091
    • Ft5 044
    • Ft4 258
    • Ft19 990
    • Ft28 840
    • Ft19 335
    • Ft22 612
    • Ft14 746