Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(158)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(158)
    • 5 Star(144)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/11/2021

    Bardzo zadowolony, ale czas lotu jest bardzo rozczarowujący. Jeśli prawdą jest, że ta zabawka ma baterię 550mAh, to powinna mieć co najmniej 1500, aby była na antenie przez jakiś przyzwoity czas. Następnie postaram się usunąć dodatkowy ciężar i umieścić na nim 18650. Może również spróbować zaktualizować jego silnik 0716 do racerstar 0615. Życzcie mi szczęścia!

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Każdy zestaw drona gotowy do lotu, doskonały zestaw nie wymaga żadnej konfiguracji, włóż baterię do sterowania i naładuj baterię drona i jest gotowy do lotu. Zestaw zawiera aparat z transmisją przez wi-fi za pośrednictwem aplikacji, doskonale nadaje się do robienia zdjęć i filmów z tłumu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Witaj Ameryka Łacińska! Jest to pierwszy dron, który nabyłem i jestem bardzo zadowolony, bateria 550mAh daje około 5 minut lotu, wydają się mało, ale są bardzo zabawne. Idealny, aby zacząć w tym świecie dronów i zdobyć doświadczenie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    To jest dopiero frajda! Mój syn to uwielbiał!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Dobry dron dla początkujących. Dobra funkcja trzymania na wysokości. Nie lataj w wietrzne dni. Zdjęcie i wideo jako dodatek do drona zabawki. kupić!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Świetnie! Zabawa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Dobry produkt i szybka wysyłka. Niski zakres sterowania jest spowodowany sztucznymi antenami. Jednak jest to dobra i tania opcja dla żebraków i dzieci. Potrafi rozsądnie radzić sobie z niskimi warunkami wiatru. Całkiem nieźle jak na lot w pomieszczeniach zamkniętych. Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2021

    Bardzo dobrze, bardzo dobrze Zakupiony za 1930 r Z aparatem fotograficznym A unoszące się jest stabilne Wykwalifikowani, sir

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2022

    extremely fast shipping ordered it Thursday it came today it's a cool looking little drone q it also come with extra propellers a small screwdriver and two batteries also a USB cable with MicroSD on it to charge the batteries with for those who wonder about the charger the only thing I see wrong with it is the battery life sucks flat time maybe 3 minutes to 4:00 I did find that if you turn the LEDs off it will last a little longer but where there's a will there's a way to change out the factory batteries for a different battery setup LOL

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Wspaniały mały, prosty dron. Łatwe do grypy. Krótki żywotność baterii. To było około 8 funtów za drugą baterię, więc kupiłem całkiem nową, która kosztowała 11 funtów, więc mam 2

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.99
    • US$23.99
    • US$76.99
    • US$409.00
    • US$32.99
    • US$117.99
    • US$36.99
    • US$75.99
    • US$16.31
    • US$12.69