Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(87)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(87)
    • 5 Star(78)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/11/2021

    Bardzo zadowolony, ale czas lotu jest bardzo rozczarowujący. Jeśli prawdą jest, że ta zabawka ma baterię 550mAh, to powinna mieć co najmniej 1500, aby była na antenie przez jakiś przyzwoity czas. Następnie postaram się usunąć dodatkowy ciężar i umieścić na nim 18650. Może również spróbować zaktualizować jego silnik 0716 do racerstar 0615. Życzcie mi szczęścia!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Każdy zestaw drona gotowy do lotu, doskonały zestaw nie wymaga żadnej konfiguracji, włóż baterię do sterowania i naładuj baterię drona i jest gotowy do lotu. Zestaw zawiera aparat z transmisją przez wi-fi za pośrednictwem aplikacji, doskonale nadaje się do robienia zdjęć i filmów z tłumu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Witaj Ameryka Łacińska! Jest to pierwszy dron, który nabyłem i jestem bardzo zadowolony, bateria 550mAh daje około 5 minut lotu, wydają się mało, ale są bardzo zabawne. Idealny, aby zacząć w tym świecie dronów i zdobyć doświadczenie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2021

    Kupiłem 2pcs jako prezent świąteczny, więc tylko krótki test, jeśli dron i pilot działają. Oba działają dobrze i naprawdę lubię jeden przycisk start/up do wysokości około 1,5m i jedno lądowanie przycisku. Pakowanie jest w porządku. Również przetestowane zdalne sterowanie z aplikacji Android - krótkie testy również było OK. Więcej testów po Świętach Bożego Narodzenia...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Dobry produkt i szybka wysyłka. Niski zakres sterowania jest spowodowany sztucznymi antenami. Jednak jest to dobra i tania opcja dla żebraków i dzieci. Potrafi rozsądnie radzić sobie z niskimi warunkami wiatru. Całkiem nieźle jak na lot w pomieszczeniach zamkniętych. Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Bardzo dobry produkt, tak jak w opisie. Jednak na zewnątrz, gdy jest mało powietrza, nie jest stabilny, co ma sens ze względu na jego małe rozmiary. Preferuj wersję z dwoma bateriami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Cena, jakość, opakowanie, dostawa wszystko zadowalające.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Dotarł przed planowanym terminem bez uszkodzenia zewnętrznego pudełka. Ostrza są trudne do złamania, nawet jeśli upadną, więc początkujący mogą go obsługiwać bez obaw.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2021

    Ok, spokojnie, porządku. Wszystko gotowe, powodzenia.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Mam go w 244 : v dobre, ale niestety kasa jest jeden dolar, chcesz kupić więcej meble nie można wysłać do Indonezji proszę naprawić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 298
    • Ft13 295
    • Ft23 269
    • Ft35 570
    • Ft30 916
    • Ft16 287
    • Ft13 053
    • Ft10 469
    • Ft11 633
    • Ft17 584
    • Ft44 214
    • Ft182 852
    • Ft12 667
    • Ft21 500
    • Ft28 672
    • Ft10 749
    • Ft115 029
    • Ft45 877