Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(43)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(43)
    • 5 Star(41)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/08/2021

    Dron jest mały, lekki ciężar, wygląda jak jakiś trwały plastik. Lata ładnie, stosunkowo cicho, nadaje się do użytku wewnątrz pomieszczeń, nawet w nocy. Bateria działa co najmniej przez 7 do 9 minut w trybie wolnym. Sterownik jednak wygląda jak wykonany z nie tak trwałego materiału, wydaje się tani (Oczywiście, że jest, bo to jest tanie zrobione, lol) Zasięg jest dobry, co najmniej 40 - 60 metrów wewnątrz. Ogólnie, jestem bardzo zadowolony z wykonania tego drona. Dobra robota Banggood, tak trzymaj.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2021

    this thing is fun for my 5 year old daughter and me too haha. battery is a joke only about five minutes of fly time with led lights off even less with them on but again we enjoy it just wish you had longer play time

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    Wspaniały mały dron dla początkujących do wewnątrz, 3.7v 550mah (w tym dwa w tym) łatwe i przyjemne do latania, absolutnie promocyjna cena mini cam na fpv! Nie, kup dwie lol 😃

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Jesteś tu za szybko! Skrzynka była w idealnym stanie, bardzo ładny dron, doskonała stabilność. Ze względu na to, że jest mniej zwinny, nie polecam go do lotów 3D.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    O wiele fajniejsze niż się spodziewałem za cenę, podekscytowane, bo kupiłem go dla przyjaciółki na urodziny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2021

    Niesamowita wartość, dron za 12 funtów kupił 3 z nich. Latają świetnie. Tryb altowy i bez głowy działają świetnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2021

    Świetny dron dla początkujących.. idealny prezent 🎁

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Miły, mały czworobok. Łatwy do latania i zabawa podczas nocnych lotów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Idealne do nocnego latania! Ale to jest bardzo powolne... może tylko dla początkujących... nie tak dobre 3D obrotu, wspina się trochę bardziej niż inni. Ładny jeden przycisk lądowania i start. Ale ma klucz, który wyłącza silniki i jeśli przypadkowo naciśniesz go w trakcie lotu, znasz :) :) ale ma dobrą ochronę z tym plastikiem wokół. Ładna bezgłowa też

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Дрон чудовий, легко керується, тримає висоту і місцеположення. Красива підсвітка, особливо ввечері. Батареї вистачає 7-8 хвилин польоту. Єдиний недолік - неможливо придбати додаткові батареї. Посилка прийшла протягом 19 днів. Дякую, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.99
    • US$159.00
    • US$26.99
    • US$225.99
    • US$514.80
    • US$64.99
    • US$29.99
    • US$199.99
    • US$349.00
    • US$27.99