Opinie klientów

4.88 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(974)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(974)
    • 5 Star(866)
    • 4 Star(103)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/01/2021

    Dobry wieczór mam duży problem z dronem, który dostałem kupił drona z kamerą i vei bez kamery, że w pudełku mówi, że ten dron jest z kamerą, a to nie przyszło i kolejny problem, że kontrola nie ma wsparcia, aby umieścić komórkę jako fakto teraz Chciałby odpowiedź Dość pilna i szybka na te problemy już jeśli dron wymyślił tę mylącą reklamę bardzo źle proszę przejść od 1 gwiazdki aż ten problem nie jest w porządku....

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    this is a great small drone. it might be smaller and lighter than expected but it still performs very well. it took a little longer than I would have cared for but definitely worth the wait. battery life is 8 minutes on the dot and it takes 45 minutes to charge. the altitude hold is very accurate, the auto take off and land also work very well and the drone itself is quite nimble. the wifi transmission from the camera on the drone is a bit catchy but that can be expected. it's signal strength is strong though and it can go through walls in the house if you want to fly by FPV only. the controller has a few buttons the ones on the right side control the trim and the ones on the left side control auto take off/land, headless mode and pictures. overall it's a great drone and would definitely purchase it again if I needed another.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Dzień dobry Produktem, który kupuję był model nr E61HW A produkt, który otrzymałam to nr E61 Ten produkt, który otrzymałam, nie spełnia moich potrzeb. Otwarty model nie posiada wysokości i wsparcia dla smartfona. To moje drugie doświadczenie na Banggood i mam problemy. Kupuję wystarczająco przez aliexpress i nigdy nie miałem tego problemu. Zapowiedziałem już, że zwrot przez kupującego nie jest dostępny za wysokie koszty pobierane przez pocztę w Brazylii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2021

    Przyszedłem z ochroną helisową, przełamanym drutem przez tę helisę i z namalowanym sterowaniem

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Bardzo ładny dron, bardzo dobry do wewnątrz! Dostawa była OK około 2 tygodni do Niemiec. Najlepszy produkt, który mogę tylko polecić, 👍👍

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Przybyło na kontroli czasu z niektórych skaz pudełka z perforacją, ale działa świetny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    Mini Drone bardzo dobrze wskazane dla początkujących, sugerują nie latać z wiatrami i nie naciskać w czasie. Nie byłem opodatkowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Kontrola dronów nie działa. Lewe dowództwo nie wróci na pozycję centralną, a ja nie mogę ustabilizować lotu drona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2020

    Zabawny i łatwy w lataniu mały dron

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Przybyli na czas i działali doskonale, a do tego brakowało baterii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8,944
    • Ft5,766
    • Ft7,463
    • Ft17,583
    • Ft35,477
    • Ft2,373
    • Ft12,338
    • Ft1,540
    • Ft16,349
    • Ft16,966
    • Ft52,446
    • Ft46,275
    • Ft7,710
    • Ft61,084
    • Ft49,360
    • Ft56,148
    • Ft3,391
    • Ft13,572