Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.91 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(46)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(27)
    • 5 Star(27)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-17 06:04:52

    good products, but some of it has leftover plastic in the place where it should be attached to the motor, so quite a work to remove it.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-06-07 06:44:41

    okay

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-05-15 11:47:01

    Das Päckchen kam heute an. Sehr schnell und gute verpackt. Ersatz direkt dran gemacht und passt wie angegossen. Danke Banggood

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-09 19:45:37

    These prop guards were identical to the ones that came with the drone. They serve the purpose perfectly.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-11 04:48:41

    Poco hay que incluir. Los repuestos son los mismos del drone. Un mes , más o menos,en que te llegue a tu casa por Correos.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-09 19:28:07

    Awesome it's nice when you can buy replacement parts for the toys we crash! keep up the good work..

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-09-12 03:48:50

    I often fly my E61's on the limit so I crash regularly. Fortunately Eachine keeps spare parts available so I can keep on flying them.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-07-30 08:25:39

    they break easily, buy a bunch

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-16 13:55:30

    The drone come with these included, so only order these if you need an extra set.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-15 13:58:49

    perfetti, uguali alle originali

    Komentarze
  1 2 3 4 5  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>