Opinie klientów

4.86 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(5694)
  • Obrazy
  • Wideo(35)
  • All Star
    • All Star(5694)
    • 5 Star(5131)
    • 4 Star(412)
    • 3 Star(85)
    • 2 Star(34)
    • 1 Star(32)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/04/2021

    Jak na tę cenę, jest bardzo dobry. Do codziennego użytku lub dowiedzieć się, że jest to doskonały dron. Łatwy w kontroli, z kamerą i twardym... Uderzyłem go kilka razy i nadal jest cały lol. Aplikacja jest podstawowa... I wymaga zbyt wielu uprawnień. Ale są alternatywy. Nie mogłem wymyślić, jak pomóc kamerze podczas lotu. Za mniej niż 50 euro jest 5 gwiazdek.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Dron jest tym, czego się oczekuje i co jest opisane w wielu filmach YouTube. Jest to dron dla początkujących (jak ja). Pozwala nauczyć się dowodzenia, drona, FPV... Pozwala ci się denerwować i bezproblemowo anulować loty, a co najważniejsze: to BARDZO OSZCZĘDNY dron do niezręczności żółtodzioba. Bardzo szlachetne w obsłudze, a nawet bardziej szlachetne, jeśli chodzi o dawanie ciosów. Zamówiłem go z kamerą 1080 i trzema bateriami. Aparat nie jest bardzo ważny, a raczej nic na początek, ale ceny też nie są do wystraszenia. Akumulator jest nie do wytrzymania z trzema. Warto wydać trochę więcej pieniędzy. W moim przypadku daję mu 4 gwiazdki z powodu trzech baterii, tej, którą zamontował dron, wygląda na to, że nie ładuje się dobrze. Kosztuje go to dużo więcej niż inne i wydaje się trwać mniej. Jeśli to się nie zmieni, w ciągu 24/48 godzin złożę wniosek. W przeciwnym razie, ten produkt jest idealny na początek (nie można zamówić więcej za 50 euro). Usługa Banggood w zakresie czasu przetwarzania i dostawy przez agencję transportową była poprawna. Do tej pory spełnili moje pierwsze zamówienie. Zobaczymy, czy w końcu będę musiał domagać się wymiany baterii, która wygląda na uszkodzoną, jak reagują na poziomie gwarancji i po sprzedaży.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2020

    Bardzo ładny dron dla początkujących! Bardzo stabilny lot z wysokością. Rozwiewa się trochę na wietrze, ale ma na tyle szybką zwrotność, że doświadczony pilot nie będzie miał problemu w lekkich wiatrach. Dostajesz trochę więcej niż płacisz moim zdaniem. Nagrywa wideo i robi zdjęcia, które zapisują bezpośrednio do telefonu lub zewnętrznej karty pamięci SD, nie dołączone. Jestem bardzo zadowolony i jest zabawny mały wewnętrzny ptak dla początkujących pilotów.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Szybko przyszedł, nie był zatłoczony. Jest bardzo lekki, kilka razy uderzył w ścianę i jest nietknięty. Radzę kupić więcej baterii. Kamera 720p jest dobra w świetle dziennym. Łatwo jest zrozumieć, ma jak używać jednej aplikacji do kontroli i ma inną, która jest w instrukcji używać z kontrolą. Istnieje kilka filmów YouTube, które wyjaśniają jak używać i opisy produktów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • zacante
    BR
    27/09/2020

    Przybył szybko, ale jestem pod wrażeniem wysyłania banggood, dron jest łatwy w użyciu jest doskonały sprzęt dla tych ludzi chcą nauczyć się latać, jeśli jest to ich jedyny dron, polecam kupić jeden z lepszą rozdzielczością kamery, aby uzyskać wideo z lepszej jakości. Dron nie ma profesjonalnego „wyglądu" przypominającego zaawansowaną zabawkę. Przybywa szybko, ale drukowany z dostawą Banggood, dron jest łatwy w użyciu i doskonały sprzęt dla tych ludzi, którzy chcą nauczyć się latać, jeśli jest to tylko ich dron, polecam kupić jeden z lepszą rozdzielczością kamery, aby uzyskać lepszą jakość wideo. Dron nie ma profesjonalnego „wyglądu" przypominającego zaawansowaną zabawkę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2020

    Muszę powiedzieć, że ten dron mnie zaskoczył. Świetna cena za pieniądze. Kupiona kompletna paczka z workiem do przenoszenia i 3 bateriami. Drobną wadą mogę zauważyć, że lewy drążek nie zawsze działa, ale to naprawdę drobna sprawa. Za to, co płacisz, jest pełen wielu funkcji i leci świetnie. Bądźcie czujni, bo jest też szybki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2020

    To mój ulubiony kieszonkowy dron. Pierwszy kupił go dwa lata temu, wciąż lata, ale jego aparat zniknął, więc czas go wymienić. Musisz użyć wysokiej jakości karty SD. Możesz załadować baterie, wyjść na dziedziniec, a jeśli nie ma małych dzieci lub zwierząt, zacznij rozwijać swoje umiejętności pilota drona. Bardzo polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Świetny produkt przybywa z półtora miesiąca i bardzo fajny do jazdy i kamera i dobre tai zdjęcie zrobiłem z nim wideo zbyt i dobre.. polecam to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2020

    Dotarł na czas i zgodnie z zakupem.Drone zabawki z ceną zabawki i wydajnością superszybkiego drona. Łatwo latać dla kogoś, kto już ma pewną wiedzę. Bardzo dobry aparat, nawet przy małym świetle. Jestem zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2021

    Wszystko jest doskonałe. Kompletny zestaw, quadcopter odpowiada cechom, aplikacja łączy, nawet baterie zostały naładowane:) Dziękuję!!! Przyszedł za dwa dni, ale jest napisane od 3 do 9 Kamera jest lepsza niż się spodziewałem. Wszystkie 30 klatek na sekundę, ale trochę ziarniste. Ale jest to całkiem uzasadnione ceną i bezpośrednim mocowaniem do kadłuba)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft17,583
    • Ft35,477
    • Ft12,338
    • Ft6,476
    • Ft16,966
    • Ft2,712
    • Ft117,235
    • Ft5,766
    • Ft5,242
    • Ft55,531
    • Ft46,275
    • Ft61,084
    • Ft56,148
    • Ft3,391
    • Ft7,710
    • Ft49,360
    • Ft4,008
    • Ft2,774