Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(5784)
  • Obrazy
  • Wideo(35)
  • All Star
    • All Star(5784)
    • 5 Star(5217)
    • 4 Star(416)
    • 3 Star(85)
    • 2 Star(34)
    • 1 Star(32)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/04/2021

    Jak na tę cenę, jest bardzo dobry. Do codziennego użytku lub dowiedzieć się, że jest to doskonały dron. Łatwy w kontroli, z kamerą i twardym... Uderzyłem go kilka razy i nadal jest cały lol. Aplikacja jest podstawowa... I wymaga zbyt wielu uprawnień. Ale są alternatywy. Nie mogłem wymyślić, jak pomóc kamerze podczas lotu. Za mniej niż 50 euro jest 5 gwiazdek.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Dron jest tym, czego się oczekuje i co jest opisane w wielu filmach YouTube. Jest to dron dla początkujących (jak ja). Pozwala nauczyć się dowodzenia, drona, FPV... Pozwala ci się denerwować i bezproblemowo anulować loty, a co najważniejsze: to BARDZO OSZCZĘDNY dron do niezręczności żółtodzioba. Bardzo szlachetne w obsłudze, a nawet bardziej szlachetne, jeśli chodzi o dawanie ciosów. Zamówiłem go z kamerą 1080 i trzema bateriami. Aparat nie jest bardzo ważny, a raczej nic na początek, ale ceny też nie są do wystraszenia. Akumulator jest nie do wytrzymania z trzema. Warto wydać trochę więcej pieniędzy. W moim przypadku daję mu 4 gwiazdki z powodu trzech baterii, tej, którą zamontował dron, wygląda na to, że nie ładuje się dobrze. Kosztuje go to dużo więcej niż inne i wydaje się trwać mniej. Jeśli to się nie zmieni, w ciągu 24/48 godzin złożę wniosek. W przeciwnym razie, ten produkt jest idealny na początek (nie można zamówić więcej za 50 euro). Usługa Banggood w zakresie czasu przetwarzania i dostawy przez agencję transportową była poprawna. Do tej pory spełnili moje pierwsze zamówienie. Zobaczymy, czy w końcu będę musiał domagać się wymiany baterii, która wygląda na uszkodzoną, jak reagują na poziomie gwarancji i po sprzedaży.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2020

    Bardzo ładny dron dla początkujących! Bardzo stabilny lot z wysokością. Rozwiewa się trochę na wietrze, ale ma na tyle szybką zwrotność, że doświadczony pilot nie będzie miał problemu w lekkich wiatrach. Dostajesz trochę więcej niż płacisz moim zdaniem. Nagrywa wideo i robi zdjęcia, które zapisują bezpośrednio do telefonu lub zewnętrznej karty pamięci SD, nie dołączone. Jestem bardzo zadowolony i jest zabawny mały wewnętrzny ptak dla początkujących pilotów.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Szybko przyszedł, nie był zatłoczony. Jest bardzo lekki, kilka razy uderzył w ścianę i jest nietknięty. Radzę kupić więcej baterii. Kamera 720p jest dobra w świetle dziennym. Łatwo jest zrozumieć, ma jak używać jednej aplikacji do kontroli i ma inną, która jest w instrukcji używać z kontrolą. Istnieje kilka filmów YouTube, które wyjaśniają jak używać i opisy produktów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • zacante
    BR
    27/09/2020

    Przybył szybko, ale jestem pod wrażeniem wysyłania banggood, dron jest łatwy w użyciu jest doskonały sprzęt dla tych ludzi chcą nauczyć się latać, jeśli jest to ich jedyny dron, polecam kupić jeden z lepszą rozdzielczością kamery, aby uzyskać wideo z lepszej jakości. Dron nie ma profesjonalnego „wyglądu" przypominającego zaawansowaną zabawkę. Przybywa szybko, ale drukowany z dostawą Banggood, dron jest łatwy w użyciu i doskonały sprzęt dla tych ludzi, którzy chcą nauczyć się latać, jeśli jest to tylko ich dron, polecam kupić jeden z lepszą rozdzielczością kamery, aby uzyskać lepszą jakość wideo. Dron nie ma profesjonalnego „wyglądu" przypominającego zaawansowaną zabawkę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    DZIĘKUJĘ BG! CENA - JAKOŚĆ СООТВЕТСТВУЕТ РЕКОМЕНДУЮ!👍 WPRZEDNI przez 9 dni, Carl!??? ДОВОЛЕН - WSZYSTKIE, 👍

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Świetny produkt przybywa z półtora miesiąca i bardzo fajny do jazdy i kamera i dobre tai zdjęcie zrobiłem z nim wideo zbyt i dobre.. polecam to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2021

    Wszystko jest doskonałe. Kompletny zestaw, quadcopter odpowiada cechom, aplikacja łączy, nawet baterie zostały naładowane:) Dziękuję!!! Przyszedł za dwa dni, ale jest napisane od 3 do 9 Kamera jest lepsza niż się spodziewałem. Wszystkie 30 klatek na sekundę, ale trochę ziarniste. Ale jest to całkiem uzasadnione ceną i bezpośrednim mocowaniem do kadłuba)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Za tą cenę nie dostaniesz lepszego drona! Dałbym mu 5 gwiazdek, tylko wideo zostało zapisane w wyższej rozdzielczości bitowej, ponieważ obecnie jest to 5 Mbit/s, co sprawia, że wygląda bardzo pikselowany! Dołączam zrzut ekranu z filmu (mam kamerę 1080p). Chciałbym uaktualnić oprogramowanie dronów, żeby bitrate zwiększyło się do 12 Mbit/s. Pro wskazówka: Nie lataj w wietrznej pogodzie, bo stracisz go w mgnieniu oka wisząc na jakimś drzewie (wędełko pomaga!) – dron jest bardzo lekki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2020

    To mały lekki dron, tylko 97gr. Lekki ciężar. Ponieważ kosztuje tylko około 40€, jest to idealne rozwiązanie dla początkujących. Instrukcja obsługi jest bardzo prosta i łatwa do zrozumienia. Ale w instrukcji brakuje jeszcze synchronizacji zdalnego sterowania: Aby to zrobić, musisz obrócić lewy kij PRZECIWKO Z CZĘŚĆ zegara od godziny 12.00 do 18.00, tylko wtedy dron może być sterowany za pomocą pilota! Przetwarzanie jest bardzo dobre w przedziale cenowym. Ze względu na niską wagę, dron powinien być używany tylko przy braku wiatru lub lekkim wietrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 158
    • Ft16 792
    • Ft21 677
    • Ft47 327
    • Ft22 685
    • Ft3 356
    • Ft54 656
    • Ft11 295
    • Ft10 074
    • Ft50 430
    • Ft15 265
    • Ft10 074
    • Ft54 351
    • Ft49 019
    • Ft67 176
    • Ft37 251
    • Ft109 624
    • Ft13 127