Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(16)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(16)
    • 5 Star(14)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/10/2021

    /Produkty się zgadzają.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    To jest trochę słabe w budowie po prostu otrzymał nie wypróbowane jeszcze wróci do ciebie na tym

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Dron, który lata bardzo dobrze. Szkoda za zgięte śmigło, które nie latało, po podmianie wszystko 'ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Szczerze polecam zakup tego drona, jest doskonały w cenie i lata wspaniałe. Jedyne co mnie rozczarowuje to, że dron nie jest przycięty, więc może unosić się w lewo, więc trzeba go przyciąć w prawo, a także kamera po cichu nie jest najlepsza, ale mam drona tylko dla prędkości i zabawy. Nie mam nic przeciwko złej jakości kamerze, ale poza tym polecam tego drona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Doskonały produkt!! Doskonała obsługa!!! Po pierwsze, popełniłem błąd z magazynem i zespołem Banggood natychmiast go naprawili! Po drugie, otrzymałem drona wcześniej niż się spodziewałem. Po trzecie, jakość drona jest idealna w tej cenie i 3 baterie są bardzo przydatne. Bardzo polecam!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2021

    Wspaniały mały dron, idealny dla nowych ulotek! Mam to dla mojego 9-latka, i choć na początku jest to trudne, to dzięki temu może spróbować latać! Szybka poczta 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Podobała mi się aplikacja Banggood, dostarczona do mnie na czas, gratulacje za pracę, która trwa tak zawsze i tylko do wzrostu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Otrzymałem paczkę w doskonałym stanie!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Γρήγορη ανταπόκριση και αποστολή!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2021

    Przesyłka dotarła ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft32 462
    • Ft20 942
    • Ft36 568
    • Ft79 788
    • Ft10 636
    • Ft24 931
    • Ft67 487
    • Ft50 864
    • Ft5 649
    • Ft21 607
    • Ft12 614
    • Ft34 240
    • Ft28 256
    • Ft23 036
    • Ft19 496
    • Ft12 963
    • Ft115 029
    • Ft16 251