Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(145)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(145)
    • 5 Star(138)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/03/2021

    Byłem przeciwieństwem zegara i zostałem wysłany ten, który obraca się na korzyść dłoni zegara

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    Przedni skuter przybył z wyprzedzeniem. Jeszcze nie przetestowane. Dokładnie odzwierciedla wizerunek produktu.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Kupiłem silnik i ramię razem w tym samym opakowaniu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Prodotto ricevuto con confezione impeccabile grazie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2018

    Motores escovados com o tempo param de funcionar ou esquentam muito, fazendo as baterias lipos descarregarem mais rápidamente. Bom ter alguns em seu "KIT CRASH". Se voçê possue o Eachine E-58, eu recomendo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2018

    This item is comfortable, good looking, cheap, stable, solid and useful. There is no cons for me. Not at all. Everything ok. Everything ok with package, nothing was broken.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2019

    Perfect product. I only realised my drone has no connector but I soldered this motor matching the colours on the dead one (blue and red as in the picture at the bottom) and the drone is now working perfectly. The motor has the same power as the rest and the drone is hovering better than before.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2018

    I had to order the motors as spare parts for two of my e58 being that this one was the original and needed some tinkering with however banggood resolved the matter of

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2020

    Na naszym modelu Każdy z nich używał trochę innych silników, mam nadzieję, że to też zadziała.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2018

    looks good..wtapped properrly... hoope it works. will use it as backup

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 864
    • Ft4 504
    • Ft3 339
    • Ft6 347
    • Ft2 225
    • Ft3 339
    • Ft2 002
    • Ft3 339
    • Ft2 559
    • Ft3 304
    • Ft17 184
    • Ft2 002
    • Ft1 907
    • Ft3 005
    • Ft5 003
    • Ft6 362
    • Ft6 999
    • Ft3 816