Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1889)
  • Obrazy
  • Wideo(11)
  • All Star
    • All Star(1889)
    • 5 Star(1666)
    • 4 Star(182)
    • 3 Star(20)
    • 2 Star(12)
    • 1 Star(9)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/09/2021

    Świetnie latać, robi dobre zdjęcia i filmy. Utrzymuje swoją pozycję idealnie nawet przy silnym wietrze. Bateria działa około 12 - 15 minut. Jeśli potrzebujesz drukarki 3D, aby wydrukować dodatkowe uchwyty na telefon, ponieważ uchwyt telefonu jest trochę słaby, zobacz ostatni obraz na wspornik. Ważne dla niemieckich kupców, takich jak ja: Drone waży tylko 242 g, więc może być używany bez licencji 😉

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Szybka wysyłka i perfekcyjny stan! Dron przybył z akcesoriami opisanymi w produkcie, zamiennymi śrubami i osłonami śrub. Wygląda dobrej jakości wszystko, ale kontrola, że jeśli sprawia wrażenie bardziej rodzaj zabawki. Bardzo zadowolony z zalecanego zakupu!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Nie jest to pierwszy e520s, który kupiłem, dostałem to w prezencie, i nadal uważam, że to dobry produkt, sprzedawany w przystępnej cenie. Teraz jest więcej baterii dostępnych, a także jego główny limit jest przekroczony. Oczywiście, nie jest najlepszy, ale aby dowiedzieć się, że jest ok.Również filmy i zdjęcia, jeśli zapisany na sd (bardzo dobrze!) są całkiem ok. Oczywiście, nie ma żadnej formy stabilizacji, ale przy tej cenie.. Zakres zastosowania jest zgodny z deklarowanymi danymi. Jeśli pewnego dnia każdy będzie miał 520s z silnikiem bezszczotkowym i eis, to będzie koniecznością. Ale ja chcę SD!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Czekałam, żeby zostawić recenzję, zanim spróbowałam... Zdecydowanie uszkodzony akumulator, jak widać na zdjęciu.Czas trwania lotu wynosi 12 minut, a nie jak podano 16 minut.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2022

    Отличный дрон, наверное лучший из бюджетных. Полностью соответствует заявленным характеристикам.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Przybył 3 dni wcześniej niż oczekiwano, wielki dron do rozpoczęcia lotu jest bardzo lekki (poniżej 250g), łatwość w manewrowaniu dwoma bateriami można go używać przez około 24/25 min przy pierwszej prędkości do nagrywania wideo. Ale zabawa jest z drugą prędkością zła w nagraniu, ale bardzo szybko i szybko w zmianach kierunku, ale to co mnie najbardziej zaskoczyło to sygnał GPS do automatycznego powrotu i bardzo stabilny w locie nawet z łagodnym wiatrem, Bardzo klasyczny pilot niewygodny umieszcza telefon komórkowy pod pilotem, ponieważ w vlos łatwo jest dotknąć ekranu i wyjść z specjalnej aplikacji. Świetny dron na początek polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Bardzo łatwe w obsłudze. Piękny obraz. Bateria trochę za nisko, ale na szczęście zaplanowałem uderzenie i wziąłem 2 przy zamawianiu. Wiele funkcji jeszcze do przetestowania, ale już lądowanie i automatyczne start działają poprawnie. Oddana aplikacja na smartfony jest prawdziwym plusem. Polecam bez wahania!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Nie została ona dostarczona w terminie, w którym przedsiębiorstwo się zobowiązało. Paczka dotarła nietknięta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2021

    Dobry mały dron, Vtx jest dość niski dużo strat wideo w cenie mniej niż 60 € z 3 baterią

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Bardzo dobry dron, myślałem, że wersja 5G nie łączy się z moją komórką 4G, ale działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$209.99
    • US$16.99
    • US$38.99
    • US$34.99
    • US$65.99
    • US$515.99
    • US$164.99
    • US$428.00
    • US$49.03
    • US$39.99
    • US$85.99
    • US$16.99
    • US$52.99
    • US$206.99
    • US$42.99
    • US$98.99
    • US$584.00
    • US$108.99