Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1650)
  • Obrazy
  • Wideo(12)
  • All Star
    • All Star(1650)
    • 5 Star(1460)
    • 4 Star(169)
    • 3 Star(16)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/01/2021

    Wgrałem kilka zdjęć drona dla wszystkich. Właściwie, cena/perfomans jest doskonała. Nawet w dronach wietrznych lecimy stabilnie. Użytkownicy z wiedzą w elektronice mogą łatwo ją uaktualnić, nawet zakres może być dostrojony. Także silniki. Kamera to jedyny słaby punkt, bo nie jest 1080p. Trochę modding i może łatwo mocować gopro lub inne kamery o lepszej jakości. Nie ma problemu, żeby dron ją podniósł. Ogólnie, dobre kontrole, sygnał GPS silny.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Doskonały dron dla początkujących, bardzo niezawodny i łatwy w użyciu, prosty kalibracja, aby go uruchomić. z GPS przydatnym w razie awarii lub małej baterii, czas lotu z baterią około 8 minut, dobre nagranie wideo i zdjęcia z 4k 5g w wersji, wysokość przetestowana około 45 mt i odległość 100 mt z filmem i zdjęciami aktywnymi przez aplikację Każdyine Tec, Bezpośrednie rejestrowanie danych w telefonie komórkowym lub SD, które mają być zainstalowane w dronie, zalecam zakup co najmniej dwóch baterii, dostarczonych w ciągu około dwóch tygodni przez Cz

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    ele é bom, ótimas fotos, porém ele é pouco estável, os primeiros 3 minutos da bateria 100% até 80% ele é bom, menos que isso ele começa a perder a força e cair ou não obedecer comandos, as funções funcionam perfeitamente, foi bem fácil gravar e tirar fotos, essas fotos são reais tirados com ele sem edição! bom preço porém comprem com 3 baterias, menos que isso vai te decepcionar!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    O produto chegou muito bem embalado, a caixa estava intacta. Em relação ao drone, atendeu as minhas expectativas, tem um voo muito estável e creio que seja um dos melhores drones para quem está começando e procura um equipamento barato, mas que tenha o mínimo de tecnologias como o GPS e o RTH (return to home) . O ponto forte do e520s na minha opinião são as fotos, que tem uma qualidade realmente muito boa para o preço, e os vídeos também não são ruins.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Wartość cenowa, stosunek wiedzy jest bardzo dobry. Lepiej, żebyś był startującym dronem. Jakość materiału jest zaskakująco dobra. Jakość obrazu jest całkiem dobra. Aparat GPS 1080P HD z 2,4G WiFi. Testowałem to na podwórku, manipulacja, dobra. Drugi zakup, pierwszy dron, dwa silniki uszkodzone. Trzymałem go jako część, wychodzi taniej niż jeśli przydzielię wszystko osobno, teraz mam sześć baterii i dużo części zamiennych, jeśli są uszkodzone, dron się łamie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Przybyli zgodnie z ustalonym terminem zaskoczyło mnie szybkością do n przetestowaną dalej przez filmy z wujkiem dvd Hobbesem wydaje się być dobrym dronem. Drobne uszkodzenie pudełka plus nd, które wpływa na produkt Jestem zadowolony teraz bora pro test

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Góra!!! Robi bardzo dobre wrażenie. Wszystko super spakowane. Jestem podekscytowany pierwszym lotem. Mam nadzieję, że wszystko będzie zgodnie z opisem. Ale jak na razie bardzo zadowolony.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Produkt jest dobry bardzo wart swojej ceny. Ale niestety zamówiłem dwie baterie i dostałem tylko jedną. Dostawa była znacznie przed terminem, kupiłem 8-go i otrzymałem 26 stycznia. Chcę moją dodatkową baterię.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2020

    Wyjątkowo stabilny dron i łatwy w pilotowaniu nawet dla początkującego, bardzo interesujące zaawansowane funkcje powrotu do domu, orbity i lotu dla punktów, obsługa aplikacji bardzo łatwa i intuicyjny, doskonała wydajność w stosunku do kosztów!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Świetnie latać, robi dobre zdjęcia i filmy. Utrzymuje swoją pozycję idealnie nawet przy silnym wietrze. Bateria działa około 12 - 15 minut. Jeśli potrzebujesz drukarki 3D, aby wydrukować dodatkowe uchwyty na telefon, ponieważ uchwyt telefonu jest trochę słaby, zobacz ostatni obraz na wspornik. Ważne dla niemieckich kupców, takich jak ja: Drone waży tylko 242 g, więc może być używany bez licencji 😉

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 701
    • Ft18 272
    • Ft23 538
    • Ft55 443
    • Ft3 392
    • Ft40 265
    • Ft5 882
    • Ft86 727
    • Ft54 637
    • Ft51 221
    • Ft111 201
    • Ft5 263
    • Ft8 360
    • Ft6 053
    • Ft15 485
    • Ft27 255
    • Ft3 404
    • Ft10 219