Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(277)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(277)
    • 5 Star(243)
    • 4 Star(27)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/01/2021

    Otrzymałem mojego drona w 1 tygodniu, jak to było mi wskazane bardzo zadowolony z produktu za jego cenę pozwalam spróbować szybko to działa moje nie ma wiatru dron par z sprzedaży.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2020

    To jest fajne, chociaż czas pracy na baterii powinien być trochę wysoki i przy silnym wietrze nie ma kontroli nad GPS nie wiem czy w wersji z GPS jest dobry, ale to fajna zabawka

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    arrivato nei tempi prescritti della consegna il drone al momento dell'avvio dopo una carica della batteria non è stabilizzato tende ad andare a destra spero di risolvere al più presto il problema

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Naprawdę dobry dron w tej cenie. Kamera jest wystarczająco przyzwoita do podstawowych zdjęć, ale nic specjalnego. Lata po prostu dobrze i łatwo było latać dla początkującego jak ja. Części zamienne są tanie i łatwe do znalezienia, więc polecam go wszystkim, którzy chcą kupić jego pierwszego drona i nie chcą wydać dużo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2021

    super rápido!!fiz o pagamento ontem às 8 da manhã, e às 9:30 de hoje estava a ser entregue!! basta testar!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2021

    Przybycie zajęło 7 dni roboczych. Dostawa zgodnie z planem. Przyszedł dobrze zapakowany i kompletny jak na zakup. Tylko testuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Przybył szybko, dobry wybór dobry do nauki, szkoda, gdy latanie dronem nie pozostaje stabilny w powietrzu, zawsze prześlizguje się na jedną stronę i musi być skorygowany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Ten dron jest zdecydowanie wart swojej ceny! Proponuję dwie baterie. Aparat jest bardzo ładny, jak widać na zdjęciu. WiFi działa dobrze z bardzo małym opóźnieniem. Ogólnie pod wrażeniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Przyszło do mnie dzisiaj, ale, na sterowniku, przycisk wyłączania nie działa prawidłowo, chciałbym odpowiedzi, że muszę zrobić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Δεν υπαρχει μια πανταρια ακομη.Το χρωμα ειναι αλλο,αλλα δεν με πειραζει.Κατα τ΄ αλλα ειναι πολυ ωραιο.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft21 022
    • Ft9 872
    • Ft20 066
    • Ft10 398
    • Ft15 431
    • Ft65 620
    • Ft16 880
    • Ft12 421
    • Ft3 676
    • Ft39 817
    • Ft5 412
    • Ft4 775
    • Ft5 412
    • Ft4 775
    • Ft35 038
    • Ft4 138
    • Ft8 598
    • Ft3 820