Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(364)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(364)
    • 5 Star(340)
    • 4 Star(24)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/07/2021

    Świetny produkt, zgodny z opisami. Przybyli zgodnie z planem, bardzo zadowoleni i napiętnowani herbem Każda z nich, więc oryginalna torba... Bardzo ładna rzecz W tej walizce znajduje się dron E520 i cała zawartość oryginalnej walizki. Kupiłem dwie dodatkowe baterie, a oni ważą swoje miejsce w okładce siatkówką, gdzie wkładam podręczniki i zapasowe śmigła. Obudowa jest sztywna (nie bardzo twarda, prawa) i ma naprawdę małe wymiary.. I pozwala ci mieć wszystko ze sobą z prostotą.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Paczka dotarła bardzo dobrze zapakowana. To była niespodzianka, ponieważ przybyła wcześniej niż się spodziewaliśmy. Dobrze zadbane pudełko i nienaganne opakowanie. Mam teraz również torebkę do mojego drona E520 GPS, który ostatnio zakupiono zawsze na stronie Banggood. Jestem bardzo zadowolony. Doskonały czas dostawy.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Bardzo wygodne do przechowywania drona e520

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Ładna teczka! Doskonała jakość cenowa! Również bardzo dobry Banggood przybył w 13 dni

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Produkt idealnie kompatybilny z dronem Szkoda, że jest tylko jeden odcisk na baterie, ale jest jeszcze miejsce, by zmieścić je w torebce

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Idealnie pasuje do mojego drona 520S, zapewniając w miarę ochronną skrzynkę do transportu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Ottimo prodotto consigliato conforme alle descrizioni del venditore un innesto in più per la terza batteria sarebbe stato perfetto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Podobało mi się

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    przesyłka dotarła bardzo szybko, torba idealnie spełnia swoje zadenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2020

    Kupiony produkt w przedsprzedaży (był wyprzedany), ledwie wrócił do zapasów, jego dostawa była szybka i przyjazd do miejsca przeznaczenia, jak również. Jestem bardzo zadowolony, E520s jest bardzo dobrze zabezpieczony i łatwiej go spakować. Polecam. Dziękuję bardzo.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 094
    • Ft4 345
    • Ft6 986
    • Ft3 676
    • Ft16 721
    • Ft9 194
    • Ft8 827
    • Ft3 676
    • Ft9 563
    • Ft3 307
    • Ft15 081
    • Ft11 771
    • Ft5 514
    • Ft7 961
    • Ft19 865
    • Ft16 721
    • Ft17 199
    • Ft8 693