Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(89)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(89)
    • 5 Star(87)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/08/2021

    Silnik był bardzo dobry dzięki 😉

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2020

    Doskonała wysyłka i produkt był dobrze zapakowany. Te i druty mają różne kolory dla silników CCW i CW, więc ich nie mieszasz. Moim jedynym problemem jest to, że jeśli ktoś już usunął stare nie są oznaczone, które to CCW, a które CW. Wierzę, że silnik CW jest czerwonym drutem, ale wkrótce się dowiem. Uważam, że lepiej jest kupić całe ramię osi, które jest wyposażone w silniki, skrzynie biegów i rekwizyty. To lepsza wartość, ale te będą dobre dla moich potrzeb.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2019

    Hi people lovers of Eachine drones and acessories. I just receive my Box and 2 motors to supply my quadcopter Eachine E520S that be just arrive next monday. The material is a good quality and arrived earlier than expected about 10 days -order 20 Nov. arrived at 3 Dez. surely the case will accommodate the E520S and the 3 batteries very well to have fun riding the drone. Thanks to banggood that provides these equipment safely and quickly and when any unforeseen (eg loss of items) arises always resolves well by returning payments already made and with shipping costs. joaquim

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2020

    Przybywa prawidłowo, bardzo dobra cena, silniki są dobre, złe jest to, że są szczotkowane (Corolles) nie trwają długo. Zalecam kupno.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2020

    Świetny mały silnik, nie działa długo, ale przynajmniej nie jest taki drogi. Przybyło za 19 dni roboczych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2020

    Wszystko idealne, to pefidido. Nie spodziewałem się tego tak szybko. Elice są tym, czego oczekiwałem i silnik też.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2020

    Przybył bardzo szybko, nawet z kryzysem wirusa korona

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Otrzymane z góry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Dostawy w porządku. Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2020

    Od CO do otrzymania potrzeba 11 dni do Indonezji nieźle

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$5.76
    • US$40.41
    • US$57.99
    • US$27.29
    • US$9.44
    • US$25.99
    • US$5.99
    • US$68.99
    • US$119.99
    • US$19.62
    • US$18.99
    • US$47.34
    • US$11.99
    • US$9.44
    • US$12.69
    • US$7.99
    • US$81.99
    • US$4.99