Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(180)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(27)
    • 5 Star(27)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-07-31 16:11:27

    Incredible price for these. Shipping time was reasonable because I ordered some from Ebay for way more and am still waiting. They should send the screws that go through the base with them though because I have seen to of them break. Incredible deal. Thanks, I will be back.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-20 11:11:40

    Excelente, o produto veio rápido. Muito obrigado

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-04-02 08:21:20

    ótimas helices! pelo valor e a quantidade que vem compensa muito. recomendo a compra. chegou com 19 dias úteis.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-07-02 13:45:09

    Item perfect, as described! Very usefull! Perfect fit!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-30 07:11:38

    2 weeks delivery to indonesia Its okay.... But my other order spare part not come, its so sad... Actually i bought it at the same day.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-17 01:07:02

    buon prodotto, tempi di consegna da magazzino Cn in linea con il previsto, buon rapporto qualità/prezzo

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-05-22 13:03:41

    tutto ok...tempi di spedizione molto rapidi, il prodotto è originale eachine, sono molto soddisfatto.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-24 12:41:29

    perfectas, vienen dos juegos de A y dos juegos de B, vale la pena ya que si eres "novato" seguro que te van a hacer falta

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-31 08:56:24

    TUTTO OK!!!!!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-09 15:36:58

    spedizione veloce e prodotto perfetto

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 18  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>