Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(17)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(17)
    • 5 Star(13)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/07/2022

    Bardzo ladna skalarnie. Wkładanie akumulatora jest trochę kłopotliwe. Dioda LED migała bardzo szybko podczas ładowania. Potem wziąłem inny zasilacz, który wiem, że działa. Teraz dioda LED miga powoli. Bardzo ladny heli w skali. Wkładanie akumulatora jest trochę kłopotliwe. Kiedy diody LED migały bardzo szybko. Potem kupiłem inny zasilacz, gdzie wiem, że działa. Teraz dioda LED miga.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2022

    Helikopter jest bardzo delikatny, jest z cienkiego papieru, a podwozie jest tak kruche jak skorupa jajka. Jedno twarde lądowanie i na pewno złamie zamówienie dodatkowe części nie warte 400 dolarów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2022

    Super tanie muchy naprawdę dobrze i wygląd jest po prostu wielki niestety prawdziwe dwie baterie złamał nos z przodu na obu złamanych myślę, że to się stało przez transport, ale sekund klej skierował to

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2022

    Czy to było wadliwe?... Druga paczka, w czasie lotu, nagle z tylnego silnika!...wypaliła się?...tak szybko... spłonęła? Na pustkowiu wybuchł pożar! Kupuję go od razu! Wystraszyłeś mnie, prawda? Nie mogę narzekać, mam kłopoty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2022

    Nie miałem czasu, by polecieć i dać ci dobrą recenzję z tego punktu. Chcę to dać każdemu, kto o tym myśli. Nabyłem E200 BNF. Miałem wrażenie, że trzeba zmienić coś fizycznego i mogę użyć mojego nadajnika Spektrum DX8e. To jest to, co musisz zrobić, musisz mieć odbiornik SAT (3 pin) 4 nie będzie działać. Musisz żebrać, pożyczyć lub ukraść odbiornik widma z wtyczką SXLR dostępny. AR627 jest w porządku. Podłącz odbiornik SAT do odbiornika AR627 i podłącz do nadajnika Spektrum. Teraz weź odbiornik SAT i podłącz go do odbiornika E200. /Powinno być dobre. .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2022

    /Dzień dobry, Dobrze przyjęty w reklamowanym terminie, a pakiet nie był zbyt wgnieciony, więc E200 i jego radio wewnątrz nie miały uszkodzeń. Jednak bardzo trudno jest wyjąć baterię i włożyć ją z powrotem, jest to normalne, ponieważ obawiam się, że coś się zepsuje

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2022

    Bardzo szybka dostawa, 2 tygodnie do Francji. Pakowanie w porządku. Ten model jest najlepszy, bardzo realistyczny. Ostatecznie, ten kompaktowy pakiet baterii jest użyteczny, nie ma przewodów do podłączenia. Kamera w opcji może być pomysłem zamiast światła dolnego Najlepsza cena jest dla Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2022

    Bardzo pod wrażeniem jakości tego modelu i reprodukcji wiernych oryginałowi Pakiet otrzymany na czas i bardzo dobrze zapakowany Bardzo zadowolony z mojego zakupu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2022

    Mam helikopter, przyleciał wcześniej, a potem wyleciał. Brak uszkodzeń heli lub paczek. Minie trochę czasu, zanim polecę, bo jestem nowy w lataniu. Właśnie kupiłem prawdziwy lot 9.5.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2022

    Helikopter leciał przez 20 sekund, po czym kontroler silnika był wadliwy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$133.39
    • US$9.99
    • US$96.99
    • US$517.50
    • US$91.99
    • US$236.89
    • US$113.99
    • US$278.29
    • US$609.99
    • US$97.69
    • US$50.99
    • US$133.97
    • US$159.99
    • US$435.85
    • US$173.24
    • US$71.67
    • US$145.52
    • US$19.99