Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(32)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(32)
    • 5 Star(25)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/08/2022

    Opakowanie jest nienaruszone. Heli jest miłym, stabilnym przyjacielem pilotem. Latają cicho, chłodno!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2022

    Produkt dotarł uszkodzony, opakowanie nie ma ochronnej folii bąbelkowej wokół. Obsługa klienta jest wolna, czekam już ponad 48 godzin

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2022

    Heli został dostarczony w ciągu 2 dni po badaniu wiem więcej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2022

    Zamawiam ten przedmiot i w końcu odzyskam kontrolę rozruchu i remut i

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2022

    Naprawdę niezłe heli w skali. Dobry szczegół na ciele, na tyle dobry, że gdy nie fruwa, to będzie ładny pokaz. Latają dobrze, nie jestem lotnikiem 3D, więc nie mogę o tym mówić, ale jak na latanie w skali to świetnie. Sugerowałbym użycie kleju na opony podwozia, ponieważ nie wymaga dużego ruchu bocznego podczas lądowania, aby je odpadły. Mówiąc o głównym podwoziu, to właściwie jest robocze zawieszenie, które pomaga amortyzować te trudniejsze lądowania. Jeśli robiąc toczący start, obserwuj swoje odbicie do przodu, jeśli masz światło punktowe włączone, ponieważ jest to dość łatwe do przeciągnięcia ziemi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2022

    Bardzo szybka dostawa, 2 tygodnie do Francji. Pakowanie w porządku. Ten model jest najlepszy, bardzo realistyczny. Ostatecznie, ten kompaktowy pakiet baterii jest użyteczny, nie ma przewodów do podłączenia. Kamera w opcji może być pomysłem zamiast światła dolnego Najlepsza cena jest dla Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2022

    Nie miałem czasu, by polecieć i dać ci dobrą recenzję z tego punktu. Chcę to dać każdemu, kto o tym myśli. Nabyłem E200 BNF. Miałem wrażenie, że trzeba zmienić coś fizycznego i mogę użyć mojego nadajnika Spektrum DX8e. To jest to, co musisz zrobić, musisz mieć odbiornik SAT (3 pin) 4 nie będzie działać. Musisz żebrać, pożyczyć lub ukraść odbiornik widma z wtyczką SXLR dostępny. AR627 jest w porządku. Podłącz odbiornik SAT do odbiornika AR627 i podłącz do nadajnika Spektrum. Teraz weź odbiornik SAT i podłącz go do odbiornika E200. /Powinno być dobre. .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2022

    Bardzo ladna skalarnie. Wkładanie akumulatora jest trochę kłopotliwe. Dioda LED migała bardzo szybko podczas ładowania. Potem wziąłem inny zasilacz, który wiem, że działa. Teraz dioda LED miga powoli. Bardzo ladny heli w skali. Wkładanie akumulatora jest trochę kłopotliwe. Kiedy diody LED migały bardzo szybko. Potem kupiłem inny zasilacz, gdzie wiem, że działa. Teraz dioda LED miga.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2022

    Helikopter leciał przez 20 sekund, po czym kontroler silnika był wadliwy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2022

    Helikopter jest bardzo delikatny, jest z cienkiego papieru, a podwozie jest tak kruche jak skorupa jajka. Jedno twarde lądowanie i na pewno złamie zamówienie dodatkowe części nie warte 400 dolarów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$91.99
    • US$101.99
    • US$149.99
    • US$97.99
    • US$68.99
    • US$344.99
    • US$144.89
    • US$642.85
    • US$218.99
    • US$125.99