Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(68)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(68)
    • 5 Star(57)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/05/2022

    Delivery is very fast !! From other warehouses too! I bought this drone because it was cheap! I haven't seen a form like this yet, I had to try it! Your camera is better than you think !!! I tried it in vr goggles too! Image slip is small! The battery can be easily replaced with a standard battery! With the plug shown in the picture! I bought these batteries here too! Make a good video! The drone stops stably thanks to the barometer and the new propeller placement! In the meantime, take photos! For that much money, you get more than you expect! Tényleg jó kis drón! Az àra mozog mindig! Megveheted! Ajàndéknak is első osztàlyú! Minden kocka dugós akku jó bele! A felfogatàs egy gumiszalaggal ! Erösebb akkuval 10-12 percet is repül!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2022

    Otrzymałem paczkę w idealnym stanie. Dron wygląda dobrze, to całkiem unikalna koncepcja. Test wewnątrz ułatwia kontrolę, więc nie naciskałbym na wiatr. Jego aparat jest niskiej jakości, ale za tę cenę nikt nie będzie lepszy. To jest trutnia-zabawka.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2022

    Fantastico Drone! però lo consiglio solo a chi ha un po di padronanza sui controlli, è molto nervoso e sicuramente la sua forma e disposizione dei motori non lo aiuta, comunque è un Indoor quindi sconsiglio di volare all'esterno (poco angle pitch).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2022

    Dotarcie zajęło około 1 miesiąca, jak powiedziano. Przyszedł w dobrym stanie i wygląda ładnie. Dostałem go za darmo w Bangood, gdy wygrałem darmowy proces. To jest fajna zabawka dla dzieci. Banggood jest dla mnie sklepem internetowym od wielu lat.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2022

    The package has been received in good condition,has been tested and functions normally,no problems,thank you banggood thank you shop and thank you courier

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2021

    Miły 😀

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2022

    Pełny pakiet, ale bardzo kruche śmigła

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2022

    looks very good, camera working great. will be a great Xmas present

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    Szybka wysyłka. lata czyste i łatwe do kontrolowania. Czas lotu trochę przesadzony. Dla mnie to było 5 minut.. Jako wskazówka: zamów ponownie wymianę śrub, dość szybko łamią się ze styków. W przeciwnym razie, jestem bardzo zadowolony

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.99
    • US$23.99
    • US$16.99
    • US$439.00
    • US$219.99
    • US$147.99
    • US$29.99
    • US$79.99
    • US$18.99
    • US$7.99