Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(58)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(58)
    • 5 Star(54)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • MJNVIP3
    AU
    05/10/2021

    Niezły śmigłowiec, całkiem stabilny i bardzo precyzyjny w ruchu, nie ma wymachu ogona, nawet przy dużej przepustnicy. Części obrabiane i zmontowane dobrze, śruby trzymające ostrza w uchwytach były trochę ciasne, a podwozie powinno być wykonane z tworzywa sztucznego lub co najmniej dwa razy więcej grubości włókna węglowego, jak jest zbyt cienkie, Irytujące, że baldachim musi być usunięty, aby podłączyć/wyłączyć baterię, ale nic wielkiego, wersja RTR pochodzi ze zdalnym oczywiście, to jest, gdzie to jest naprawdę, pilot jest bardzo tani wygląd i czuje się tak samo, Pokrywa luku baterii nie pasuje prawidłowo, więc od czasu do czasu się poluzuje i odpadnie. Jeden z moich kijków jest trochę napięty, więc nie wraca czasem do środka, ale to będzie łatwe do naprawienia. W przeciwnym razie, jak na razie, nie mogę tego winić, miałem go w powietrzu tylko na jeden lot. Chciałbym polecieć M2 V2 dla porównania, ale to helikopter jest dużo droższy, więc musiałby być cholernie dobry, żeby dodatkowy koszt był tego wart. W sumie E180 to wielki heli. Wysyłka była znacznie dłuższa niż to konieczne i dłużej niż mówili, zajęło około trzech tygodni, aby uzyskać to zamówienie z Sydney do Melbourne, zazwyczaj jest to usługa noclegowa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Przybyło dzisiaj......pudło w rozsądnym stanie, w tym Mała dziurka......zawsze zadziwia, dlaczego drogie rzeczy nie mogą być wysyłane z jakąś ochroną wokół oryginalnego pudełka.... Wypróbuję, jak tylko pogoda pozwoli mi latać....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2021

    This is really best little monster with no end of fun. From normal hovering till hard 3d stunt, you can just have enjoy. And this is all from out of the box. The promise of Direct Drive has been full filled. Watche my video of very first flight out of the box. https://youtu.be/WeMozkI_6mA Very recommended. Price is very reasonable. Ordered from germany and received it within 8 working days from china. Thumbs-up. Sam Munich Germnay

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Bardzo dobry śmigłowiec. Jakość w stosunku do ceny na górze. Wszystkie części zamienne są dostępne. Jakość lotu jest prawie równa m2. Ale podwozie jest lekko sztywne. Zastąpienie go jest częścią tworzyw sztucznych. Gorąco polecam ten artykuł.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2021

    Dobra mechanika. Kilka usterek na koronie. Wyłącza się radio tylko w trybie 1 i 2, ale bez paniki. Tryby 3 i 4 możliwe poprzez otwarcie radia i cofanie dwóch wtyczek. 👍 Brak czasu w radiu. Wziąłem 4 baterie. Zobaczę co z pogodą. Uwaga 😠 celny (DHL) nie ma wyboru w mojej okolicy. 54€ ekstra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Szybka dostawa, 8 dniowa dostawa. Pełne akcesoria maszynowe. Liczy się to, że samolot jest tak piękny, że lata, to jest łatwe dla nowicjusza. Idealnie! 5 gwiazdek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Doskonały Heli E180, jeden z pierwszych w Brazylii, powiększa tę technologię porcelany o sztywną konstrukcję z czystego 3D!!! Modelowanie w żyle.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Absolutnie fantastyczne usługi szybka dostawa. Przyjemność robić interesy z

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Zajebisty helikopter

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2021

    helinka lítá nad očekávání skvěle

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft22 236
    • Ft24 148
    • Ft96 589
    • Ft72 690
    • Ft202 476
    • Ft6 898
    • Ft47 795
    • Ft83 345
    • Ft21 572
    • Ft43 148