Opinie klientów

4.91 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(43)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(43)
    • 5 Star(41)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/03/2021

    Wyraźnie zainspirowany SAB Goblinem i wygląda olśniewająco! Lata naprawdę dobrze, dzięki bezpośredniemu napędowi silnik główny minimalizujący wibracje i zapewniając stałą prędkość czołową. Jest to zdecydowanie lepsze od E160 ze względu na dwie kluczowe usprawnienia, brak podkładek ogonowych oraz regulowane zyski z ogona i cykliczne. Oczywiście, że kosztuje więcej. Ale niestety, Servo zepsuł się w lekkim wypadku. Servo chyba potrzebuje lepszego mocowania. Spójrz na mój film!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Po tym, jak dużo przyjemności leciałem moim E160 V1, byłem podekscytowany, że dostanę E180. Tydzień temu otrzymałem E180. Przesyłka była szybsza niż się spodziewaliśmy. Mam teraz 21 lotów i jestem pod wrażeniem. Heli jest gładkie, potężne i bardzo zamknięte. Wszystko, na co liczyłam. Mam wersję BNF z 4 bateriami i przywiązałem ją do mojego RadioMaster TX16S. Chociaż ma tryb 6G, to nie jest to model heli dla początkujących. Dla średnich lub ekspertów pilotów śmigłowców.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    To dobry samolot bez utraty boiska Przesyłam nagranie na YouTube Szukaj przez HELI FAN To dobry samolot bez utraty boiska. Wrzucam film na youtube Szukaj przez HELI FAN

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Dotarł bezpiecznie dzisiaj, a ja nie latałem, ale wygląda bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Lieferung sehr schnell. CZ Lager, 1 Tag nach Versendung. Erster Check positiv sehr gute Qualität. Erster Funktionstest positiv. Kleiner Verarbeitungsfehler ( weißer Punkt) an der Schnauze.Siehe Bild

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Wszystko układało się bardzo szczęśliwe raz za razem

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2021

    Dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Samo w sobie heli jest bardzo ładne i jest dobrze przetworzone. To, co lubię w oryginalnym stanie, ale nie tak, są pręty, które wymieniłem na regulację, Również serwoplastyka, z której obudowa jest wykonana jest krucha. Servo było już uszkodzone podczas rozpakowywania, ponieważ zapięcie zostało odcięte. Servo zostały również wymienione na inną markę. W zestawie z 3 bateriami jest również tylko dokładny spadochron, więc mam również tutaj jeszcze dwa ponownie zamówione. Jeśli to przeoczysz, będziesz zadowolony z małego helikoptera. Powinieneś poczekać na układ flash, żeby uratować tutaj.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2021

    Uwielbiam ten helikopter. Jest cichy, uchwyt na ogon jest wspaniały i jest bardzo stabilny. Nie jestem pilotem 3D, więc nie mogę tego komentować. Wydaje się być bardzo dobrze wykonana. Jeden komentarz jest taki, że spadochrony przydadzą się nieco bardziej elastyczne. Wiem, że wygląd CF to cała wściekłość, ale jego sztywność sprawia, że jest kruchy i podatny na porażkę w twardym lądowaniu. Te małe frajerki też nie są tanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16,040
    • Ft21,902
    • Ft22,210
    • Ft27,455
    • Ft17,891
    • Ft76,822
    • Ft89,777
    • Ft118,441
    • Ft45,529
    • Ft21,646