Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(66)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(66)
    • 5 Star(63)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/03/2021

    Wyraźnie zainspirowany SAB Goblinem i wygląda olśniewająco! Lata naprawdę dobrze, dzięki bezpośredniemu napędowi silnik główny minimalizujący wibracje i zapewniając stałą prędkość czołową. Jest to zdecydowanie lepsze od E160 ze względu na dwie kluczowe usprawnienia, brak podkładek ogonowych oraz regulowane zyski z ogona i cykliczne. Oczywiście, że kosztuje więcej. Ale niestety, Servo zepsuł się w lekkim wypadku. Servo chyba potrzebuje lepszego mocowania. Spójrz na mój film!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Po tym, jak dużo przyjemności leciałem moim E160 V1, byłem podekscytowany, że dostanę E180. Tydzień temu otrzymałem E180. Przesyłka była szybsza niż się spodziewaliśmy. Mam teraz 21 lotów i jestem pod wrażeniem. Heli jest gładkie, potężne i bardzo zamknięte. Wszystko, na co liczyłam. Mam wersję BNF z 4 bateriami i przywiązałem ją do mojego RadioMaster TX16S. Chociaż ma tryb 6G, to nie jest to model heli dla początkujących. Dla średnich lub ekspertów pilotów śmigłowców.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    To dobry samolot bez utraty boiska Przesyłam nagranie na YouTube Szukaj przez HELI FAN To dobry samolot bez utraty boiska. Wrzucam film na youtube Szukaj przez HELI FAN

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2021

    Bałem się tego, po tym jak dostałem moje „Każdyine TX16S" w poczcie, potłuczone w każdy róg pudełka, mój helikopter wszedł i jak przewidziałem, był zapakowany w plastikową torbę, a pudełko było rzeczywiście rozwalone na jednym końcu zamierzam zrobić Dokładna inspekcja, gdy jutro skończę pracę, mam nadzieję, że helikopter będzie uszkodzony z powodu słabej żeglugi i lub obsługi. Otworzyłem pudełko na szybki rzut oka, wygląda dobrze, że leżała śruba w plastikowej tacce pod koroną helikoptera, nie wiem czy pochodzi z helikoptera, a może wpadł podczas produkcji. Daję 3 gwiazdki, byłem hojny dając 4 gwiazdki z nadajnikiem, ale teraz heli pokazuje pudełko poobijane. Mam 800 dolarów w tych dwóch przedmiotach

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Jak na razie wszystko jest zgodne z opisem, ładna i solidna konstrukcja. Pierwsza inspekcja nie wykazała żadnych wad ani poluzowanych elementów, wszystko na miejscu i ciasno.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Dotarł bezpiecznie dzisiaj, a ja nie latałem, ale wygląda bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Lieferung sehr schnell. CZ Lager, 1 Tag nach Versendung. Erster Check positiv sehr gute Qualität. Erster Funktionstest positiv. Kleiner Verarbeitungsfehler ( weißer Punkt) an der Schnauze.Siehe Bild

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2021

    Cena - jakość jest w porządku. Mucha jest fajna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Doskonały i może być połączony z nadajnikiem Emine E 160... bardzo zadowolony... poza tym przesłanie było szybkie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Wszystko układało się bardzo szczęśliwe raz za razem

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft20 032
    • Ft211 434
    • Ft280 840
    • Ft33 806
    • Ft189 612
    • Ft116 984
    • Ft41 497
    • Ft202 491
    • Ft105 536
    • Ft137 378
    • Ft6 192
    • Ft83 630
    • Ft189 612
    • Ft77 128
    • Ft47 996
    • Ft15 794
    • Ft24 467
    • Ft35 928