Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(173)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(173)
    • 5 Star(166)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/03/2021

    Wielkie dzięki Bangood, że tym razem dostawa nie była taka zła. Ale wciąż czekam na uzupełnienie K110, który zamówiłem pod koniec stycznia. W każdym razie, mała heli wygląda niesamowicie na uszkodzenie pudełka, ale to zawsze będzie się zdarzać, gdy wysyłamy z Chin. Dam słowo ostrzeżenia każdemu, kto chce kupić ten produkt. Zanim cokolwiek zrobisz, sprawdź dokładnie helikopter. To bardzo ważne. To obejmuje sprawdzenie uchwytów i śrub na ostrzach, ponieważ moje były bardzo luźne, a moje heli miało problemy elektryczne w RSG. Jedno z złączy nie było właściwie przylutowane. Sprawdź też szyb piórkowy przed lotem. Poza tym, Heli ma się dobrze unosić w środku, co pozwala mi ustawić nadajnik na mój sposób lotu, ale czeka na dziewiczy lot w tym tygodniu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2020

    Paczka dotarła bardzo szybko. Kiedy otworzyłem pudełko, od razu zauważyłem, że brakuje jednej baterii. Zamówiłam tę z trzema bateriami. Więc byłam bardzo rozczarowana. W dalszej kontroli zanim wyjdę i odlecę Dowiedziałem się, że łożyska w uchwytach były wiążące, a ruch głowy nie był gładki Połączyłem baterię po raz pierwszy, kiedy się zepsuła i była już bezużyteczna. Natychmiast skontaktowałem się Banggood i zaoferowali zastępstwo. Druga paczka dotarła bardzo szybko. Helikopter lata jak marzenie. Więc jestem bardzo zadowolony z usług Banggood. Dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2021

    Niezły helikopter, ale nie jest dobry dla początkujących. /Kilka cech technicznych: Waga startowa ok. 161g Waga akumulatora ok. 30g Czas lotu ok. 5 minut Maksymalna siła podnoszenia śruby ok 178g Pojemność mniejsza niż 17g Bardzo szybko reaguje na sterowanie ręczne Lekka waga i kompaktowa   Łatwo naprawione - Części z tworzyw sztucznych bardzo łatwo łamią się w wypadkach, co oszczędza części metalowe) - Wysokie obroty śmigła (zmniejszona stabilność w locie) - Zła konstrukcja podwozia, która łamie się w narożnikach podczas twardego lądowania. Nie można zwiększyć siły ze względu na bliskość ruchomych części Zdecydowanie polecam kupić dodatkowe części: śruba tylna (+1 oprócz tego, co już jest w zestawie) Części maszyny do szpilek w dużej ilości, a także dźwignie serwomotorów. Istnieją pewne dodatkowe podwozie: łamią się nawet bez awarii, po prostu z twardego lądowania. Po pierwsze, to podwozie i plastikowe skoczki maszyny do szpilek, które pękają. A jeśli dźwignia serwo się zepsuje, nie można jej zastąpić podręcznymi środkami. Więc upewnij się, że kupisz. Mój śmigłowiec, jak się okazało, miał uszkodzony serwo napęd. Zawsze się rozgrzewał i spóźniał, a podczas ostatniego lotu po prostu się zaciął, co spowodowało, że helikopter rozbił się o drzewo i złamał na pół. Aby uniknąć takiego losu, przed pierwszym lotem wyjmij ostrza, włącz śmigło, wyłącz silnik (prawy górny wyłącznik) i pobaw się przez 2-3 minuty wszystkimi kijami. Jeśli napęd serwo jest bardzo gorący lub opóźniony, lepiej umieścić helikopter, zamówić nowy serwo i wymienić go przed pierwszym lotem, w przeciwnym razie będziesz miał wypadek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Ładny śmigłowiec, ale delikatny. Ponadto części potrzebne do naprawy nie są sprzedawane oddzielnie, tylko jako część dużych zestawów. W pierwszym dniu zepsuły się dźwignie serwomechanizmu i śruba śrubowa. Próbowałem sam to naprawić, ale nie wyszło. Dobrze byłoby zastąpić je metalem lub dodać do zestawu części zamiennych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    Idealna transakcja, 5 dni od złożenia zamówienia, a odbiór paczki w idealnym stanie Jestem szczęśliwym klientem, dzięki Banggood

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Szybka dostawa, dokładne opakowanie, produkt spełnia opis

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    Helikopter jest dobry, powinien dostarczyć zapasowe górne ogniwo, ponieważ mój złamał się prawie natychmiast po rozbiciu i muszę czekać 15 dni, zanim znów będę mógł go wzbić w powietrze... Poza tym świetnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Wiele brygad przybyło w idealnym stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Nie pozwala mi włączyć wideo, leci bardzo dobrze i w trybie 3D manewruje zdjęcie jest zdjęte z filmu (trochę za daleko), ale widać, jak robi pętlę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2020

    Przybyli w dobrym stanie do testów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft26 448
    • Ft161 018
    • Ft665 165
    • Ft29 134
    • Ft22 233
    • Ft226 575
    • Ft340 441
    • Ft124 213
    • Ft6 635
    • Ft11 946
    • Ft213 762
    • Ft9 955
    • Ft169 067
    • Ft96 589
    • Ft73 686
    • Ft85 304
    • Ft85 304
    • Ft69 703